Simona Halep, schimbare radicală de look! Fanii nu au mai văzut-o așa până acum. Foto

Diana Radu 24.08.2020, 15:40
Simona Halep, schimbare radicală de look! Fanii nu au mai văzut-o așa până acum. Foto

Simona Halep și-a surprins fanii cu o schimbare radicală de look. După o săptămână de când a obținut victoria la turneul din Praga, sportiva noastră și-a oferit un răsfăț bine meritat la coafor. Numărul 2 WTA s-a lăsat pe mâinile hairstylist-ului, iar rezultatul este unul de-a dreptul spectaculos.

Cum arată Simona Halep după ce s-a lăsat pe mâinile hairstylist-ului

Sportiva noastră a anunțat că nu va participa la US Open anul acesta de teama coronavirusului. Halep a mai refuzat și alte turnee, precum cel de la Palermo, din același motiv. Astfel, aceasta are timp acum să se relaxeze și să se ocupe și de alte activități.

Recent, Halep a postat o poză pe contul său de Instagram, iar fanii au observat imediat că aceasta și-a făcut o schimbare de look. Sportiva și-a făcut câteva șuvițe blonde și a renunțat la coafura clasică cu care ne-a obișnuit în schimbul unor bucle. Pentru această schimbare, Halep s-a lăsat pe mâna unei bune prietene, hairstylista Laura Elena, cea care apare lângă ea în fotografia postată pe Instagram.

Fotografia a adunat peste 50.000 de like-uri și a stârnit mai multe comentarii din partea fanilor care au apreciat noul look al sportivei. „Wow ești superbă ”, „Întotdeauna vei fi în inima mea Forever Number One”, „Superbă cu noua coafură/culoare”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

simona halep, transformare, schimbare de look
Cum arată Simona Halep după ce s-a lăsat pe mâinile hairstylist-ului

Când se va retrage Halep din lumea tenisului

Ion Țiriac este de părere că Simona Halep va rămâne în elită încă cinci-șase ani de acum încolo. Acesta mizează pe condiția fizică a sportivei, dar și pe puterea morală.

„Frumos ar fi ca tenisul să nu se termine după Halep. Ea e o jucătoare care poate să mai joace cu posibilitățile ei, nu atât fizice, cât morale, încă cinci-șase ani buni de zile. Atenție! Halep e o jucătoare diversă.

E profesionistă în teren, dar în afara lui este o ființă, o femeie normală. Își vede de familie, își vede de distracție. E viața ei, nimeni nu poate s-o influențeze. N-aș vrea să se termine tenisul după Halep”, a declarat Ion Țiriac, pentru GSP.ro.