Motivul pentru care Simona Gherghe a fost înlocuită la Mireasa. Vedeta a făcut mărturisirea tristă. „Cam asta e”

Andra Daoud 04.07.2022, 22:32
Motivul pentru care Simona Gherghe a fost înlocuită la Mireasa. Vedeta a făcut mărturisirea tristă. „Cam asta e”

Simona Gherghe a lipsit în ultimele zile de pe rețelele sociale, dar nu a fost prezentă nici luni în platoul emisiunii Mireasa. Vedeta de televiziune a publicat un mesaj pe rețelele sociale, în care a explicat ce s-a întâmplat și de ce va mai fi absentă câteva zile de la emisiunea pe care o prezintă la Antena 1.

Simona Gherghe a dezvăluit de ce a fost înlocuită la Mireasa

Simona Gherghe s-a infectat cu virusul COVID-19, pentru a doua oară în decursul aceluiași an. După ce a lipsit câteva zile din social media, prezentatoarea de la Antena 1 a revenit pe Instagram, unde și-a pus fanii la curent cu situația cu care se confruntă. Simona Gherghe a povestit că are din nou COVID, însă nu știe unde și cum s-a infectat. Spre deosebire de prima dată, acum pare să fie o formă mai ușoară a bolii.

Vedeta avea simptome de răceală și a decis să își facă un test în weekend, care a ieșit pozitiv. Cei doi copii erau împreună cu bunicii la țară, acolo unde vor mai rămâne câteva zile, pentru că Simona Gherghe trebuie să stea izolată. Ea a spus că îi este foarte dor de cei mici și abia așteaptă să îi poată revedea.

„Am COVID. După patru luni, m-am îmbolnăvit din nou. Habar n-am de unde, cum, cert e că sunt în izolare până joi. Pare o formă mai ușoară, sunt mult mai bine ca data trecută și sper să rămână așa. Mi-e foarte dor de copii, au rămas la bunici, la țară. De altfel, așa m-am și testat, având simptome de răceală ușoară. Știam că mergem la bunici să-i luăm pe Ana și Vlad și am zis să nu riscăm nimic. Și bine am făcut… Cam asta e! Să ne vedem cu bine”, a spus Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Motivul pentru care Simona Gherghe a fost inlocuită la Mireasa. Vedeta a facut marturisirea trista 1
Simona Gherghe are COVID pentru a doua oara

Cine îi ține locul Simonei Gherghe la Mireasa

Prezentatoarea show-ului matrimonial va lipsi din platou până joi, când se termină perioada de izolare. În acest timp, îi va ține locul în platou Gabriela Cristea, familiarizată și ea cu formatul și cu concurenții, deoarece prezintă emisiunea Mireasa – Capriciile Iubirii, de la Antena Stars.

În primăvara acestui an, Simona Gherghe și familia ei s-au îmbolnăvit pentru prima dată de coronavirus. Vedeta TV a povestit atunci că a avut o formă a bolii care i-a dat bătăi de cap:

„Resimt și acum COVID-ul, nu a fost o simplă răceală pentru mine. Cred că am făcut și o laringită, nu sunt sigură, cred. Ieri am fost foarte răgușită și mi-a fost foarte greu să țin emisia. Astăzi sunt un pic mai bine și sper eu că sunt spre vindecare și gata cu bolile că vreau să fie bine, să fim sănătoși. Ne vedem în direct”, a transmis Simona Gherghe, în luna martie.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe