Simona Gherghe a trebuit să își interneze băiețelul la Matei Balș. „Recunosc, am avut prejudecăți”

Badea Violeta 23.03.2023, 16:19

Simona Gherghe a trecut prin momente foarte dificile în ultimele zile. Vedeta a fost nevoită să se interneze cu băiețelul ei, Vlad, în spital, asta pentru că micuțului i-au ieșit analizele foarte proaste. Prezentatoarea de la Antena 1 a trecut prin emoții cumplite în timp ce copilul ei primea îngrijirea necesară.

Simona Gherghe a ajuns cu băiețelul ei la spital. Ce a găsit acolo a lăsat-o fără cuvinte

Simona Gherghe a traversat o perioadă extrem de grea, asta pentru că băiețelul ei, Vlad, s-a confruntat cu ceva probleme de sănătate. Micuțul a avut ganglionii inflamați și a fost supus la câteva analize. Din păcate, rezultatul a îngrijorat-o pe prezentatoarea de la Antena 1.

Aceasta s-a dus la spital cu Vlad, mai exact la Matei Balș. Acolo, cei doi au rămas internaţi, iar vedeta a rămas surprinsă de felul în care au fost tratați. Între timp, Simona Gherghe și băiețelul ei au revenit acasă, lângă familie, iar asta îi bucură enorm.

„Suntem acasă, după câteva zile grele, cu Vlad în spital. E prima experiență de genul asta, iar Vlad a fost tare curajos. Și răbdător. Pentru un copil cu o stare excelentă, fără febră, fără simptome, în afară de ganglioni inflamați, e greu să reziști câte 8, 10 ore pe zi, legat de o perfuzie.

Ne-am internat la Institutul Matei Balș, pentru că analizele lui Vlad erau extrem de proaste. Niște valori ale transaminazelor foarte mari, cauzate de un virus, care nu i-a dat alte simptome”, a povestit vedeta pe o rețea socială.

Citește și Obiectul pe care Simona Gherghe este obligată să-l poarte după accidentul de la ski. „Doare foarte rău”!

Vlad, baietelul Simonei Gherghe
Vlad, baietelul Simonei Gherghe

„E cel mai greu să ai grijă de copilașii bolnavi”

În cadrul aceleiași postări, prezentatoarea TV mărturisește că a fost sceptică în privința spitalelor de stat, însă medicii au dat dovadă de pricepere și de profesionalism.

„A reacționat bine la tratamentul perfuzabil, așa că suntem, din nou, acasă, la Ana și la tati. Va mărturisesc că, atunci când am auzit de internarea la Balș, m-am panicat. Am avut prejudecăți, legate de spitalele de stat, dar acum regret gândurile astea. S-au schimbat multe.

Totul a fost impecabil la Balș, de la grijă și priceperea oamenilor, la curățenie. Mulțumesc din suflet doamne doctor Camelia Kouris, medicul care a avut grijă de Vlad, cu atâta empatie și căldură. Mulțumesc și medicilor de gardă, doamnelor asistente și doamnelor infirmiere.

Au o profesie tare grea, dar o fac cu pasiune și talent. E cel mai greu să ai grijă de copilașii bolnavi. Să le înțelegi plânsul și frică, dar și suferința părinților… Mulțumesc și mă înclin! Și să fim sănătoși!”, a conchis vedeta.

Citește și Vestea tristă pe care Simona Gherghe o ascunde de copiii săi. „Mi se rupe sufletul”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...