Sigur nu bănuiai asta! Ce se întâmplă dacă pui oțet în mașina de spălat. Trucul nebănuit

Stan Filon 02.09.2021, 08:38
Sigur nu bănuiai asta! Ce se întâmplă dacă pui oțet în mașina de spălat. Trucul nebănuit

Rufele au căpătat un miros închis, chiar dacă le-ai spălat recent? Multe gospodine constată acest lucru și chiar spală din nou hainele respective, deoarece cred că s-a întâmplat ceva cu detergentul. De multe ori acestea schimbă cu totul deterentul, însă mirosul urât persistă. Vă prezentăm mai jos o soluție cu oțet care vă va uimi atunci când o puneți în mașina de spălat!

Ce se întâmplă dacă pui oțet în mașina de spălat

Rufele spălate au un miros închis? Hainele albe și-au cam pierdut prea repede strălucirea? Ei bine, cu aceste probleme se confruntă foarte multe gospodine. Acestea pierd timp bun schimbând ba detergentul, ba balsamul, însă hainele la fel miros.

Într-un târzu, acestea se gândesc că ar putea fi o problemă cu mașina de spălat. Ei bine, chiar puteți avea o problemă la mașina de spălat. Toate spălărileanterioare și-au pus amprenta pe mașina de spălat, chiar dacă nu se vede la suprafață. La interior, aceasta suferă. Țevile și furtunele s-au încărcat cu o substanță destul de urât mirositoare, care însă sugrumă încet mașina de spălat. De aici și mirosul neplăcut al hainelor, și hainele care sunt mai degrabă alb-gălbui, decât albe.

Ce se intampla daca pui otet in masina de spalat
Ce se intampla daca pui otet in masina de spalat

Rezultate spectaculoase

Dușmanul nevăzut este calcarul. Acesta este principalul motiv și al stricării mașinilor de spălat. Noi te învățăm să fii o gospodină responsabilă, care să se bucure cât mai mult timp de mașina sa de spălat. Așadar, trebuie să-ți spunem cum să scapi de această problemă cu cea mai ieftină variantă. Pune oțet în mașina de spălat și vei rămâne surprinsă de ceea ce vei vedea.

Pentru a scăpa de calcarul nesuferit, pune duă păhărele de oțet în mașina de spălat, apoi spală un program cu apă caldă, dar fără rufe. Poți seta chiar cel mai scurt program, deoarece efectul va fi la fel de bucurător. Vei sesiza că hainele au scăpat de mirosul urât, iar mașina ta spală la fel ca în prima zi când v-ați cunoscut.

Dacă vrei să mergi mai departe și să dai un miros și mai plăcut hainelor și să le și dezinfectezi mai bine, atunci tot oțetul îți va sîri în ajutor. Trebuie să diluezi două linguri de oțet de mere cu puțină apă și să adaugi două, trei picături de ulei esențial de levănțică. Compoziția se pune în suportul dedicat balsamului de rufe, iar rezultatele nu te vor dezamăgi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...