Și fiul lui Liviu Dragnea a fost înșelat. Divorțează după ce nevasta sa a fost prinsă cu un alt bărbat

Anca Manolica 23.08.2022, 10:57

Sunt probleme în familia lui Liviu Dragnea. La doar patru ani de la nunta ca în povești organizată de fostul lider PSD, se pare că fiul politicianului și soția sa au ales să meargă pe drumuri separate. Decizia i-a aparținut femeii care, recent, a fost deja surprinsă în compania altui bărbat. Ce spune bruneta despre despărțire și în ce relații a rămas cu fostul partener de viață.

Fiul lui Liviu Dragnea a divorțat, după patru ani de la nuntă

Ștefan Valentin, fiul fostului lider PSD, și Gina Alexandra Tătulescu s-au căsătorit în anul 2018 și au avut parte de un eveniment de poveste. Liviu Dragnea le organiza atunci o nuntă de vis, care a stârnit invidia tuturor. Din păcate, se pare că iubirea lor nu a durat prea mult. Mariajul lor a ajuns la final, iar cea care a confirmat divorțul acesta este chiar femeia.

Ba mai mult, se pare că Gina Tătulescu (fostă Dragnea) l-a dat deja uitării pe fostul său partener de viață, fiind surprinsă în compania unui moldovean care deține o cafenea în București, cu care l-ar fi înșelat pe Ștefan Dragnea. Gina Alexandra a confirmat, pentru Cancan, faptul că a divorțat de fiul lui Dragnea, dar nu a dorit să ofere prea multe amănune.

„Ăsta e un subiect destul de delicat pentru noi, despre care am prefera să nu discutăm. E adevărat că noi nu mai formăm un cuplu, încă din primăvară.”, a declarat fosta noră a ex-liderului PSD.

Ștefan Valentin și Gina Alexandra au divorțat
Ștefan Valentin și Gina Alexandra au divorțat

Sunt separați încă din primăvară. În ce relații au rămas cei doi

Potrivit spuselor fostei finaliste a Miss Univers România, aceasta nu mai formează un cuplu cu fiul lui Dragnea încă din primăvara acestui an. Gina Tătulescu a declarat că divorțul s-a produs tot atunci, iar separarea s-a produs decent, fără certuri și scandaluri. Întrebată de reporterii sursei citate anterior de motivul care a dus la despărțire, bruneta a explicat că „sunt lucruri despre care nu vrem să discutăm. Așa am hotărât că este mai bine și pentru mine, și pentru el”.

Deși nu mai sunt căsătoriți, ei continuă să păstreze legătura: „Am rămas în relații bune, comunicăm, ne sunăm, ne ajutăm reciproc atunci când este cazul”. Tânăra are numai cuvinte de laudă la adresa fiului politicianului.

„Ce poate însemna un om după atâția ani… noi ne-am înțeles tot timpul bine, la noi lucrurile au decurs civilizat, normal, suntem prieteni și așa vom rămâne. Asta este ceva sigur”, a mai spus fosta noră a lui Liviu Dragnea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...