Motivul invocat de Meghan Markle pentru a nu participa la înmormântarea prințului Philip. Soțul ei, Harry, s-a întors în Anglia

Iancu Andreea 12.04.2021, 13:40
Motivul invocat de Meghan Markle pentru a nu participa la înmormântarea prințului Philip. Soțul ei, Harry, s-a întors în Anglia

Vestea trecerii în neființă a prințului Philip a adus multă durere în rândul familiei regale britanice. Pentru că funerariile celui care i-a fost alături Reginei Elisabeta a II-a încă de la începutul domniei urmează să aibă loc sâmbătă, membrii familiei se vor aduna pentru a-l conduce pe ultimul drum. Totuși, Meghan Markle, soția prințului Harry, a anunțat motivul pentru care nu va participa la înmormântarea prințului Philip. Astfel, Harry se va alătura familiei sale, de unul singur, la funerariile bunicului său.

Motivul pentru care Meghan Markle nu va participa la înmormântarea prințului Philip

Prințul Harry și restul membrilor Casei Regale britanice se confruntă cu momente dificile, după ce prințul Philip, partenerul de viață al Reginei, s-a stins din viață vineri, 9 aprilie, la vârsta de 99 de ani. Ducele de Edinburgh suferea de mai multe probleme de sănătate, deși în luna martie fusese externat după o lună petrecută în spital. Prințul Philip fusese tratat pentru o infecție, dar se confrunta și cu o problemă cardiacă supărătoare. Din păcate, cu regret în suflet, o parte dintre membrii familiei britanice vor lua parte acum la înmormântarea prințului Philip, însă nu și Meghan Markle, care a anunțat deja motivul absenței sale.

În ciuda faptului că au existat o mulțime de discuții și de vorbe dure din partea prințului Harry și soției sale către Casa Regală, mai cu seamă după interviul oferit lui Oprah Winfrey, nepotul ducelui de Edinburgh nu putea să lipsească de la ceremonie. Totuși, soția sa, Meghan Markle, nu va putea fi prezentă la funerarii dat fiind faptul că este însărcinată cu cel de-al doilea copil al cuplului. Potrivit unui purtător de cuvânt al Familiei Regale, soția prințului Harry a fost sfătuită de către medicul său să nu călătorească cu avionul. De asemenea, și micuțul Archie va rămâne alături de mama sa. Cuplul a postat însă un mesaj de regret pentru pierderea prințului Philip pe site-ul fundației.

“În memoria Alteţei Sale Regale, Ducele de Edinburgh, 1921-2021. Vă mulţumim pentru devotament … ne veţi lipsi foarte mult”

Funerariile vor avea loc săptămâna aceasta. Ce spune Regina despre pierderea suferită

În acest context, prințul Harry a ajuns încă de duminică în Marea Britanie, alegând să fie alături de familia sa înainte de înmormântarea bunicului. Astfel, acest trist eveniment devine prima ocazie cu care Harry își revede familia, după interviul uluitor oferit unei televiziuni din SUA, în care își acuza familia de rasism, printre alte critici. Vestea prezenței prințului Harry a fost confirmată încă de sâmbătă de către Palatul Buckinhgam. Astfel, familia britanică va lua parte la tristul eveniment, ce va avea loc la Catedrala St. George de la Castelul Windsor, sâmbătă, 17 aprilie. Vestea pierderii partenerului său de viață a fost confirmată și de către Regina Elisabeta, care a transmis regretele sale privind decesul iubitului său soț.

Cu mare durere, Majestatea Sa Regina a anunțat că iubitul său sot, Alteţa Sa Regală Prinţul Philip, Ducele de Edinburgh, a murit. Alteța Sa Regală s-a stins în această dimineaţă la Castelul Windsor. Mai multe informaţii urmează să fie făcute publice, arăta comunicatul Palatului Buckingham.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI