A dat comanda de fast food şi a primit cu totul altceva. Ce era în cutia cu crispy strips, de fapt

Stan Filon 06.06.2021, 21:18
A dat comanda de fast food şi a primit cu totul altceva. Ce era în cutia cu crispy strips, de fapt

O femeie din Filipine a rămas înmărmurită când și-a dat seama ce a primit atunci când a comandat pentru fiul ei o porție de pui scrispy de la un restaurant din Marea Britanie. Aceasta a încercat să-și ajute copilul să mănânce, așa că a luat cuțitul și furculița și a început să taie la bucata de carne. Și a tot tăiat, dar degeaba.

A dat comanda de fast food şi a primit cu totul altceva

Specialiștii spun mereu că produse de la fast-food dăunează grav sănătății. Ei bine, de acest lucru s-a convins o filipineză care i-a făcut o mică surpriză culinară fiului său. Alique Perez a comandat o porție de pui crispy, însă numai pui nu a primit. Intrigată de faptul că cel mic nu a putut să taie carnea, femeia a luat cuțitul și furculița și a încercat să taie ea bucata de carne. Nu a izbutit, așa că a încercat să rupă cu mâna așa-zisa bucată de carne pentru care a plătit. În scurt timp a realizat că ceea ce încerca să taie nu provenea de la niciun animal.

Femeia a realizat că încerca, de fapt, să taie o bucată de …prosop. Bucata de prosop fusese trecută prin ou și prin făină și fusese prăjită, apoi a fost servită clientului. Nu i-a venit să creadă așa ceva, că trăiește exact ce vedea la televizor și pe rețelele de socializare atunci când oamenii găseau diferite chestii scârboase în mâncarea lor.

A dat comanda de fast food si a primit cu totul altceva
A dat comanda de fast food si a primit cu totul altceva

”Există o premieră pentru toate”

”Mi s-a părut foarte greu să tai bucata de pui, așa că am încercat să o rup cu mâinile și, spre surprinderea mea, am constatat că este un prosop prăjit. Este într-adevăr deranjant … Cum naiba să fie un prosop în aluat și chiar să îl prăjești!?!?”, a spus filipineza pe Facebook.

Alique Perez a mărturisit că întotdeauna a crezut că oamenii care se plâng că găsesc „lucruri ciudate” în mâncarea lor de fapt inventează. Acum însă şi-a dat seama că nu ști exact ce primești atnci când mănânci în oraș. ”Acum știu că se întâmplă cu adevărat. Atât de dezgustător și jenant …Există o premieră pentru toate. Și aceasta a fost cea mai rea”, a mai scris ea, conform publicaţiei Daily Mirror, citată de Observatornews.

Filipineza se gândește acum că odată cu prosopul au fost prăjite și bucăți de carne, care ar putea fi compromise acum. ”Esența prosopului a contaminat uleiul și aluatul de la furnizor, deci câte bucăți de pui sunt afectate? Nu putem ști..”, a mai scris ea. Mesajul femeii a adunat zeci de mii de reacții de la internauți și a ajuns până la lanțul respectiv de magazine. Reprezentanții Jollibee au anunțat că au cerut închiderea punctului de vânzare responsabil cu regretabila eroare pentru a ”revizui procedurile din restaurant” și pentru a-i reinstrui pe angajați.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...