Show-ul Românii au talent revine la Pro TV cu un nou sezon. Când se difuzează prima ediție și ce vedete fac parte din juriu

Stan Filon 16.12.2022, 18:38
Show-ul Românii au talent revine la Pro TV cu un nou sezon. Când se difuzează prima ediție și ce vedete fac parte din juriu

S-a aflat când revine show-ul „Românii au talent” la Pro TV! Telespectatorii așteaptă cu nerăbdare sezonul cu numărul 13, care va fi unul cu noroc, spun oficialii de la Pro TV. Vedeți în rândurile de mai jos ce spun jurații despre cel de-al 13-lea sezon și care le sunt așteptările!

Show-ul Românii au talent revine la Pro TV cu un nou sezon

Așadar, s-a aflat când va începe sezonul cu numărul 13 al celebrului show de televiziune „Românii au talent”! După 12 sezoane pline de adrenalină, dar și de talent, iată că producătorii celebrei emisiuni de la Pro TV revin cu noi și noi surprize! Noul sezon va avea debutul pe data de 20 ianuarie, când jurații „Românii au talent” îi vor întâmpina pe noii concurenți, în aplauzele tuturor spectatorilor, dar și a telespectatorilor. Cu siguranță cei de-acasă vor fi impresionați de talentul concurenților.

„Acum că anul ajunge la final, suntem tot mai aproape de lansarea grilei de primăvară și sunt încântat să vă spun că va fi una de excepție. Aducem divertisment de cea mai înaltă calitate, ficțiune din ce în ce mai captivantă și un reality show incredibil, totul pentru ca cei de acasă să petreacă timp de calitate în fața televizoarelor sau pe VOYO. Știm că telespectatorii noștri așteaptă cu mult entuziasm revenirea show-ului lor preferat de divertisment, Românii au talent, așa că ne bucurăm să anunțăm că din 20 ianuarie, formatul revine cu un sezon #magic”, declară Antonii Mangov, Programming Director PRO TV.

Show-ul Romanii au talent revine la Pro TV cu un nou sezon
Show-ul Romanii au talent revine la Pro TV cu un nou sezon

„13 nu este ceva cu ghinion, ci cu noroc”

„Pentru mine, 13 nu este ceva cu ghinion, ci cu noroc! Iar anul acesta va fi și magic. Credeți-mă, oameni buni, va fi ceva dincolo de orice așteptări. Dacă pe noi, după 12 sezoane, ne-a bucurat peste măsură, sper că reacția telespectatorilor va fi cel puțin dublă sau triplă”, declară Pavel Bartoș înaintea startului noului sezon.

Andi Moisescu, juratul cu cea mai mare experiență, acumulată în primele 12 sezoane ale celebrului show de televiziune este nerăbdător să vadă ce talente vor mai fi prezentate pescena emisiunii.

„M-am tot gândit că-n 12 sezoane a câștigat un singur moment care a primit Butonul auriu de la mine. Ce să zic, poate 13-le ăsta să fie cu noroc. Magic sunt aproape sigur că va fi”, a declarat Andi Moisescu.

Și Andra are ceva vechime în juriul „Românii au talent” și de-abia așteaptă să i se facă „pielea de găină”, atunci când va întâlni noi și noi talente, în sezonul 13.

„Sunt foarte nerăbdătoare să descopăr noi oameni talentați care își vor înfrânge timiditatea și vor urca pe scenă ca să ne arate ce îi face unici! Întotdeauna sunt surprinsă de spectacolul creat de ei și sunt convinsă că și de această dată așteptările noastre vor fi depășite!”, a spus Andra.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...