Finala iUmor, vineri, 13 decembrie. Surprize mari la sfârșitul sezonului 7 al emisiunii de la Antena 1

Diana Radu 13.12.2019, 17:39
Finala iUmor, vineri, 13 decembrie. Surprize mari la sfârșitul sezonului 7 al emisiunii de la Antena 1

În seara aceasta iUmor, unul dintre cele mai urmărite show-uri din România își anunță marele câștigător. Emisiunea de pe Antena 1 va marca sfârșitul sezonului șapte, iar ediția de azi se anunță a fi una pline de surprize. Cei 12 concurenți rămași în competiție se vor duela în glume pentru a câștiga premiul cel mare.

iUmor își anunță vineri, 13 decembrie marele câștigător. Cine sunt cei 12 concurenți care se vor lupta pentru marele premiu?

Astăzi de la ora 20:00 emisiunea iUmor de pe Antena 1 își va desemna marele câștigător care va pleca acasă cu un premiu în valoare de 20.000 de euro. Însă, pentru asta trebuie să dovedească că este cel mai bun și să-i impresioneze atât pe jurați cât și pe cei de casă cu glumele sale.

Astăzi iUmor își anunță marele câștigător
iUmor, marele castigator

Odată cu ediția din această seară, se încheie și sfârșitul sezonului cu numărul șapte care a fost unul presărat cu numere bune, dar și cu momente mai puțin plăcute, mai ales pentru jurații: Delia, Bendeac și Cheloo. De asemenea, răbdarea juraților a fost pusă la încercare de unii concurenți, chiar și semifinale, drept pentru care cei trei jurați au avut mai multe reacții.

”Îmi pare rău, dar tu în seara asta nu ai fost un om de stand-up”, ”Nu ești de finală”, au fost cuvintele juraților la finalul unor numere, dar au fost și impresionați: ”Tinzi să ajungi un comediant de mare valoare. Mi s-a părut că tot spațiul acesta a fost al tău, ai făcut ceva special, ești născut să faci asta”, ”Sunt șocat de cât umor are acest băiat! Este un om inteligent și vesel, care chiar știe să construiască un număr de stand-up!”.

Cei 12 concurenți care vor face azi show la iUmor sunt: Mukinka, Dan Țuțu, Silviu Gherman, Mario Lopez, George Țintă, Alex Șerban, Trupa HA-RAP, Adrian și Andrei, Eduard și Bianca, Cristian DeNis, Bogdan Călin și Patrick Cottet. Fiecare dintre acești concurenți au pregătiti numere uimitoare de: stand-up, magie, trap, rap, glume scurte sau mimă cu sunete, prin care vor încerca să demonstreze că merită să câștige marele premiu, dar și titlul de câștigător iUmor al sezonului șapte.

Pentru a câștiga marele premiu, concurenții trebuie mai întâi să obțină 3 „Thumbs up” de la jurați, după care vor intra la votul publicului. În cadrul finalei iUmor, difuzate pe 13 decembrie, de la 20:00, la Antena 1, telespectatori vor putea vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 de minute pentru a decide prin vot prin SMS la 1313 marele câștigător, care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe