Shakira și Pique au pus capăt zvonurilor! Cum au fost surprinși cei doi. Imaginea care se apropie de 4 milioane de aprecieri

Elena Avramescu 02.09.2020, 16:04
Shakira și Pique au pus capăt zvonurilor! Cum au fost surprinși cei doi. Imaginea care se apropie de 4 milioane de aprecieri

De câțiva ani, tot apar zvonuri conform cărora relația dintre Shakira și Pique se clatină, iar unele surse chiar au declarat că s-au despărțit. Cei doi n-au făcut nicio afirmație până acum, astfel că fanii nu au știu ce să mai creadă.

Shakira și Pique au pus capăt zvonurilor

Asta până azi, fiindcă zvonurile au fost eliminate, după ce Shakira a postat o poză pe contul ei de Instagram, unde apare alături de Pique într-o ipostază romantică, iubirea citindu-se în ochii lor. Fanii celor doi au fost în extaz la vederea pozei, astfel că au sărit cu like-urile și comentariile.

În descrierea pozei Shakira a scris „Împreună”, ceea ce este mai mult decât suficient pentru a demonstra că relația lor merge mai bine ca niciodată și nu există niciun gând de separare. Fanii i-au apreciat și le-au urat să fie mereu fericiți ca și până acum.

Shakira și Pique au pus capăt zvonurilor
Shakira și Pique au demolat toate zvonurile

Shakira și Pique, de peste 10 ani împreună

Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri și demonstrează la fiecare apariție că sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată, având o familie model alături de cei doi copii ai lor. Iată că recent cei doi au avut parte de clipe superbe, în familie. În poza postată pe social media Shakira nu poartă deloc machiaj, are părul ondulat natural şi zâmbetul până la urechi iar el stă aproape de ea.

Cântăreața a dezvăluit de ce nu se mărită cu Pique, chiar dacă sunt împreună de mai bine de 10 ani. Shakira a spus că rămâne în continuare la statutul de iubită pentru că asta îl ţine pe fotbalist „cu picioarele pe pământ”. Aceasta a mai spus şi că „o sperie căsătoria” şi de aceea nu se grăbeşte să se mărite cu Pique, pentru că „preferă să rămână iubita lui, nu să fie soţie, să fie puţin din fructul oprit”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...