Shakira „și-a pierdut vocea” și a anulat un concert, după ce s-a certat cu Gerard Pique în mijlocul străzii. Care a fost motivul conflictului

Sorin Barbu 20.06.2022, 10:54
Shakira „și-a pierdut vocea” și a anulat un concert, după ce s-a certat cu Gerard Pique în mijlocul străzii. Care a fost motivul conflictului

„Relația ideală” dintre Shakira și Gerard Pique se prăbușește ca un castel de nisip. Jurnaliștii au aflat că între cei doi au existat certuri foarte dese și destul de violente. „Marca” scrie despre faptul că artista ar fi strigat atât de tare la partenerul ei încât a fost nevoită să-și anuleze un concert pentru că nu mai avea voce.

Shakira și Gerard Pique, scandal în mijlocul străzii

Shakira și Gerard Pique au pozat mereu într-un cuplu perfect unde există foarte multă iubire și armonie. Jurnaliștii au aflat, după despărțirea celor doi, că lucrurile nu au stat deloc așa și că relația ar fi fost presărată cu numeroase scandaluri. O ceartă serioasă ar fi avut loc în anul 2017. Shakira nu a mai ținut cont de „etichetă” și a strigat la partenerul ei în plină stradă, după ce ar fi aflat că fotbalistul lui FC Barcelona ar fi înșelat-o „cu o cântăreață din Spania care acum este celebră”.

„S-au certat în mijlocul străzii, în fața tuturor. Nopțile pierdute de Pique și suspiciunile cu privire la infidelitățile acestuia nu sunt de ieri, de astăzi”, a dezvăluit Silvia Taules, citată de Marca.

Jurnalista susține că Shakira ar fi strigat atât de tare încât și-a pierdut vocea și a fost nevoită să-și anuleze un concert, dar nu a precizat despre ce eveniment este vorba.

Shakira, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală

În presa spaniolă au apărut însă și alte zvonuri. Gerard Pique se pregătește să dea în judecată persoanele care au scris despre infidelitatea lui, susținând că acest lucru nu este adevărat. Fotbalistul susține că s-a despărțit de Shakira încă de acum trei luni din cauza faptului că nu mai există sentimente între ei.

Un lucru este cert. Justiția spaniolă va trebui să spună cine va deține custodia celor doi copii, dar și cum se va împărți averea de aproape șapte sute de milioane de euro. În joc sunt multe conturi, acțiuni, proprietăți și mașini scumpe.

Urmăriți Impact.ro și pe