Averea impresionantă pe care trebuie să o împartă Shakira și Pique după despărțire. Cei doi nu sunt căsătoriți

Andra Daoud 06.06.2022, 20:59

Shakira și Gerard Pique și-au spus adio, după 12 ani de relație. Cântăreața a făcut demersurile pentru a se muta din Spania, însă ea și fotbalistul au câte ceva de împărțit înainte să meargă pe drumuri separate. Este vorba atât despre custodia celor doi copii, cât și despre o avere impresionantă, adunată în peste un deceniu de relație.

Ce avere au de împărțit Shakira și Gerard Pique

Unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz a decis să se despartă. Shakira și Pique au anunțat că relația lor a ajuns la final, iar motivul ar fi infidelitatea fotbalistului. Chiar dacă cei doi nu au fost căsătoriți, despărțirea nu este tocmai simplă, pentru că au împreună doi copii, dar și o avere impresionantă, adunată de-a lungul celor 12 ani de relație.

Presa spaniolă scrie că suma pe care trebuie să o împartă cântăreața și fotbalistul spaniol este de aproximativ 700 de milioane de euro. În plus, ei trebuie să stabilească modul în care își vor împărți custodia celor doi copii, Sasha și Milan. Avocații celor doi lucrează deja pentru ca bunurile și banii să fie împărțiți în mod corect. Cei doi dețin proprietăți în Barcelona, Barraquilla, Republica Dominicană, Miami, Capri, New York și Bahamas, printre altele.

Shakira, în ambulanță după anunțul despărțirii

Vestea că relația dintre cei doi a ajuns la final a făcut înconjurul presei din toată lumea. La scurt timp după ce s-a aflat, în presă au apărut fotografii cu Shakira în ambulanță, precum și speculații că artistei i i-ar fi făcut rău în urma despărțirii. Ea a ținut să lămurească lucrurile și a transmis că nu ea a avut probleme de sănătate, ci tatăl ei.

„Primesc multe mesaje de îngrijorare cum că am fost văzută recent în ambulanță, în Barcelona. Voiam doar să vă anunț că acele poze sunt din weekendul trecut, când tatăl meu a suferit o căzătură gravă și a trebuit să-l însoțesc în ambulanță către spital, unde se recuperează în aceste momente. Vă rog să îi transmiteți urări de bine și vă mulțumesc, ca întotdeauna, pentru dragostea și susținerea voastră”, a fost mesajul Shakirei.

Averea impresionanta pe care trebuie sa o imparta Shakira si Pique dupa despartie
Shakira, Pique si copiii lor, Sasha si Milan

„Pique mi-a trimis mesaje directe”

După anunțul despărțirii și în urma zvonurilor legate de infidelitate, au apărut și declarațiile unui model care susține că Gerard Pique i-ar fi trimis mesaje indecente, în timp ce încă era într-o relație cu Shakira.

„Gerard Pique mi-a trimis mesaje directe. Singurii jucători de la Barcelona care nu mi-au scris sunt Messi și Coutinho. Ei sunt soți grozavi și își respectă soțiile. Shakira nu merită așa ceva. Am fost prietenă cu Sandro Rosell, fostul președinte al Barcelonei. Când Pique a aflat, i-a cerut numărul meu de telefon și mi-a trimis mesaje.

Când m-am întors în Brazilia, a început să-mi scrie pe Instagram. Mă întreba când mă întorc în Europa. Zicea că e gelos că mi-am făcut tatuajul cu Messi. Până acum n-am spus nimic din respect pentru Shakira, dar acum am decis că vă voi spune totul, tot ce mi s-a întâmplat mie”, a declarat modelul Suzy Cortez, citată de Marca.

 

Urmăriți Impact.ro și pe