Shakira a spus adevărul despre despărțirea de Gerard Pique. Mesajul emoționant al artistei. „Chiar dacă rănile sunt încă deschise”

Badea Violeta 04.01.2023, 14:24

Anul trecut, Shakira și Gerard Pique și-au spus adio după 11 ani de iubire. Cântăreața și sportivul păreau extrem de fericiți împreună, dar se pare că soarta a avut un alt plan pentru ei. Cântăreața a fost extrem de afectată de această despărțire, iar fanii cuplului s-au întrebat ce anume i-a determinat pe cei doi să se separe. Acum, artista s-a hotărât să spună adevărul. Iată ce mesaj emoționant a transmis solista!

Shakira, despre despărțirea de Gerard Pique

Anul 2022 a fost unul extrem de dureros pentru Shakira. Frumoasa cântăreață și Gerard Pique s-au despărțit, după ce s-au iubit timp de 11 ani de zile. Cei doi au împreună și doi copii, pe Sasha și pe Milan.

În vara anului trecut, îndrăgitul cuplu și-a oficializat despărțirea, dar cântăreața și sportivul nu au oferit prea multe declarații despre ceea ce s-a întâmplă, de fapt, în familia lor. De curând, însă, Shakira a transmis un mesaj emoționant, dar plin de speranță, după un an dificil din cauza despărțirii de tatăl copiilor ei.

„Chiar dacă rănile noastre sunt încă deschise în acest nou an, timpul are mâinile unui chirurg. (…) Chiar dacă cineva ne-a trădat, trebuie să continuăm să avem încredere în ceilalți.

Când te confrunți cu disprețul, continuă să îți cunoști valoarea. Pentru că există mai mulți oameni buni decât indecenți. Mai mulți oameni empatici decât indiferenți. Cei care pleacă sunt mai puțini decât cei care rămân alături de tine”, a scris superba artistă, pe o rețea socială.

Citește și Shakira l-a dat deja uitării pe Pique. Cine este și cu ce se ocupă noul iubit, a fost surprins în casa artistei!

Shakira si Pique 1
Shakira si Pique

„Lacrimile noastre nu sunt în van”

Mesajul cântăreței a fost publicat atât în spaniolă, cât și în engleză. Shakira nu menționează numele fostul ei partener de viață, însă postarea vine la câteva luni după despărțirea de Pique. De altfel, solista a mai distribuit pe rețelele sociale și alte materiale care fac aluzie la durerea ei.

„Lacrimile noastre nu sunt în van, ele udă solul, viitorul nostru va înflori și ne va face mai umani, așadar chiar dacă suntem răniți, putem continua să iubim”, a mai adăugat celebra cântăreață.

Citește și Shakira a spus în sfârșit adevărul despre relația cu instructorul de surf. Totul a început încă de când artista forma un cuplu cu Pique!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...