Shakira l-a dat deja uitării pe Pique. Cine este și cu ce se ocupă noul iubit, a fost surprins în casa artistei

Andreea Bisinicu 03.12.2022, 11:56

Despărțirea dintre Shakira și Pique a venit ca un real șoc pentru fanii celor două vedete. Deși era convinsă că-și va petrece tot restul vieții alături de tatăl băieților ei, artista columbiană a fost extrem de dezamăgită atunci când a aflat că fostul ei partener i-ar fi fost infidel. Cine este bărbatul care ar fi făcut-o să zâmbească pe Shakira, după separarea de fotbalist.

Cine ar fi noul iubit al Shakirei

Soarele ar fi răsărit și pe strada Shakirei, la câteva luni de când artista și fostul ei partenerm Pique, s-au despărțit. Potrivit presei internaționale, faimoasa solistă și-ar fi regăsit liniștea în brațele unui antrenor de surf cu 21 de ani mai tânăr decât ea.

Băiatul în cauză ar fi Gorka Ezkurdia, un tinerel de numai 22 de ani care i-ar fi putut fi, cu ușurință, chiar și fiu. Cei doi au fost imortalizați de către paparazzi împreună pe plajele din Cantabria, acolo unde s-au bucurat împreună de valuri, de soare și de momente petrecute împreună.

Cu toate acestea, se pare că între Shakira și presupusul ei nou pretendent nu ar fi existat momente de intimitate, după cum relatează jurnaliștii străini.

„Joi am primit informația că Shakira urma să facă o excursie cu copiii ei. Îi place foarte mult să facă surf și mi s-a spus că această escapadă este binevenită. Când am ajuns în Cantabria, surpriza mea a fost că l-am găsit pe acest instructor de surf chiar în casa în care era și Shakira”, a spus jurnalistul spaniol Jordi Reyna.

„Uneori simt că totul este doar un vis urât și că mă voi trezi la un moment dat!”

Shakira și Pique s-au separat după 12 ani de relație. Cei doi s-au cunoscut la Campionatul Mondial de Fotbal din 2010, rămânând împreună de atunci. Cei doi au împreună doi copii, pe Sasha și Milan.

„Este pentru prima dată când vorbesc despre această situație. Am tăcut și am încercat să procesez tot ce se întâmplă. Este dificil să vorbesc, mai ales că încă nu s-a terminat și sunt în centrul atenției și pentru că despărțirea noastră nu este o despărțire normală.

Este dificil nu doar pentru mine, ci și pentru copiii mei, incredibil de dificil. Am încercat să ascund această situație de copiii mei. Am încercat să îi protejez pentru că aceasta este prioritatea mea în viață, dar apoi, la școală, aud lucruri de la prietenii lor sau văd știri neplăcute pe internet și îi afectează.

Uneori simt că totul este doar un vis urât și că mă voi trezi la un moment dat, dar nu, este real. Cum am zis, este probabil cea mai neagră perioadă din viața mea.

Indiferent de felul în care au decurs lucrurile și de felul în care Gerard și cu mine ne simțim ca foști parteneri, el este tatăl copiilor mei. Avem o datorie față de acești băieți minunați și am încredere că ne vom da seama ce este mai bine pentru viitorul lor.”, a relatat atunci cântăreața.

Urmăriți Impact.ro și pe