Shakira a recunoscut când a descoperit că Pique o înșela. Fotbalistul a omis un detaliu

Badea Violeta 18.01.2023, 15:23

Shakira și Gerard Pique au pus capăt poveștii lor de iubire anul trecut. Celebrul cuplu s-a despărțit după nu mai puțin de 12 ani de relație. Motivul separării ar fi infidelitatea fostului fotbalistului catalan. De curând, cântăreaţa columbiană ar fi dezvăluit cum a aflat că soțul său are pe altcineva!

Shakira ar fi povestit cum a fost înșelată de Gerard Pique. Amănunte nebănuite ies la iveală

Shakira și Gerard Pique și-au spus adio după 12 ani de iubire. În prezent, cei doi se luptă pe averea uriașă pe care o au de împărțit și pe custodia celor doi copii pe care-i au împreună, Sasha, în vârstă de 8 ani și Milan, de 10 ani.

Între timp, însă, despărțirea dintre cântăreață și sportiv continuă să stârnească controverse în lumea mondenă internaţională din cauza presupusei infidelități a fostului fotbalist.

Gerard Pique, timp de mai bine de un an, ar fi înșelat-o pe Shakira cu Clara Chaa Marti, o tânără de 23 de ani, care este în prezent noua sa iubită.

La mai bine de șase luni de la începutul acestei controverse, a ieșit la iveală presupusul mod în care Shakira și-a dat seama că Pique îi era infidel.

Cântăreața ar fi descoperit că lipseau alimente și produse pe care doar ea le consuma acasă, deoarece fostul fotbalist urma o dietă strictă ca urmare a profesiei sale.

„Se pare că a descoperit prezența Clarei Chaa Marti, noua iubită a lui Pique, în casa lor, pentru că și-a dat seama că cineva mănâncă din frigider alimente pe care el, de regulă, nu le consuma”, susțin ziariștii mondeni.

Citește și Gestul uimitor făcut de Shakira pentru mama lui Gerard Pique. Pare desprins din filmele de groază!

Cum a aflat Shakira ca este inselata
Cum a aflat Shakira ca este inselata

„Mă duceam la frigider pentru a afla adevărul”

De asemenea, această teorie neobișnuită ar fi fost confirmată și de către Shakira în timpul unui interviu recent, când a fost întrebată despre o simbolistică care apare în videoclipul piesei sale „Te Felicito”.

În timpul unei discuții în cadrul emisiunii „This Morning”, cântăreața columbiană a vorbit despre semnificația din spatele scenei în care deschide un frigider și găsește capul unei persoane.

„Mă duceam la frigider pentru a afla adevărul”, a spus Shakira cu referire la infidelitatea lui Gerard Pique.

Citește și Shakira s-a umplut de bani din răzbunarea pregătită pentru Pique. Alinarea după 12 ani de relație!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...