Shakira s-a umplut de bani din răzbunarea pregătită pentru Pique. Alinarea după 12 ani de relație

Stan Filon 17.01.2023, 08:47

Shakira încă nu a terminat „războiul” cu fostul său partener de viață, fotbalistul Gerard Pique, mai ales că scandalul se pare că o umple pur și simplu de bani pe cântăreață! Dacă până acum a făcut doar referiri la fostul său soț, în ultima sa melodie îl distruge pe fotbalist, dar și pe noua lui iubită.

Shakira s-a umplut de bani din răzbunarea pregătită pentru Pique

Shakira încă este o femeie rănită. A fost părăsită de Gerard Pique, după o relație de 12 ani, timp în care au avut și doi copii. S-a văzut abandonată pentru o femeie mai tânără, iar acest lucru nu i-a picat deloc bine. A scos două melodii, ”Monotonia” și ”Te Felicito”, în care doar făcea referiri la fostul său partener, însă ultima melodie îl distruge pur și simplu pe fotbalist.

Cântăreața din Columbia a lansat recent melodia ”BZRP – Sesiunea 53” în care face referire direct la Gerard Pique și la noua sa iubită, studenta Clara Chia Marti. În numai 72 de ore, noua melodie a Shakirei a adunat peste 108 milioane de vizualizări pe YouTube. Astfel, conturile Shakirei s-au rotunjit serios.

Shakira, urmărită masiv pe YouTube

Publicația spaniolă Mundo Deportivo a făcut un calcul sumar și a ajuns la concluzia că ultimele trei melodii i-au adus Shakirei nu mai puțin de 21 de milioane de euro în conturi, iar banii se înmulțesc de la o oră la alta!

Shakira a vorbit despre noua sa melodie. A recunoscut că versurile noii sale melodii au ajutat-o să se descarce, pentru a putea trece mai repede peste despărțirea de fostul său partener de viață. Se pare că reacția lui Gerard Pique nu s-a lsat deloc așteptată. A încheiat un acord cu compania producătoare de ceasuri Casio, cea menționată de Shakira în melodie, dar nu s-a oprit aici. A fost surprins și la volanul unui Renault Twingo, mașina amintită în versurile fostei sale iubite.

„Nu mă întorc la tine” / ”Nici chiar dacă plângi în fața mea sau mă implori”, ”M-ai lăsat vecină cu soacra” / ”Cu presa la ușă și datoriile la Fisc”, ”Fără resentimente, dragă” / ”Îți doresc să-ți meargă bine cu presupusa mea înlocuitoare”, ”Nici măcar nu știu ce s-a întâmplat cu tine” / ”Eu fac cât două de 22”, ”Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo” / ”Ai schimbat un Rolex cu un Casio” sunt doar câteva dintre versurile ironice din melodia BZRP a Shakirei cu rapperul Bizarrap.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...