Sfântul Ion 2022. Cele mai frumoase mesaje şi urări pentru sărbătoriţii zilei

Nicu Stan 07.01.2022, 08:18
Sfântul Ion 2022. Cele mai frumoase mesaje şi urări pentru sărbătoriţii zilei

Sfântul Ion 2022. Vă propunem cele mai frumoase mesaje şi urări pentru sărbătoriţii zilei. În fiecare an pe 7 Ianuarie credincioșii sărbătoresc Soborul Sfântului Ioan Botezătorul, astfel că mai bine de 2.000.000 de români își sărbătoresc ziua onomastică. În această zi, de mare sărbătoare, se trimit rudelor, prietenilor, cunoscuților mesaje, SMS-uri, urări, precum și felicitări care de care mai frumoase.

Sfântul Ion 2022. Cele mai frumoase mesaje, SMS-uri, felicitări și urări pentru cei dragi

De Sfântul Ioan se trimit celor dragi, care își sărbătoresc ziua de nume, mesaje, SMS-uri, felicitări și urări.

Aveți mai jos o listă întreagă dintre cele mai frumoase urări care se fac de Sfântul Ioan, mai ales că mulți dintre români își sărbătoresc astăzi onomastica.

Cele mai frumoase urari de Sfantul Ion 2022
Cele mai frumoase urari de Sfantul Ion 2022

Cele mai frumoase SMS-uri de Sfântul Ion 2022

„De Sfântul Ion, să se răsfrângă asupra ta bunătatea și dragostea ce izvorăsc dintr-o inima mare și iubitoare. La mulți ani!”.

„De Sf. Ion, cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia in bratele ei în acest moment special!”.

Îl sărbătorim pe Sfântul Ion și te sărbătorim pe tine. Îmi doresc să fi mereu așa, blând, bun și dragut cu toți cei din jurul tău. Ești un prieten de nadejde și un adevărat om. Iartă, iubește și trăiește frumos cu cei din jurul tău”.

„De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui. La mulţi ani, Ioane!”.

„Îmi luminezi întreaga zi cu zâmbetul tău și îmi luminezi viața cu bunătatea și felul tău frumos de a fi. Aș vrea să îmi fi aproape mereu, cum ai fost și până acum și să mă bucur în fiecare zi de puritatea și căldura sufletului tău, rupt parcă din dragostea Sfântului Ioan”.

Mesaje de Sfântul Ion pentru soț

Aproximativ 1.300.000 de bărbați din România poartă numele de Ion, astfel că celor căsătoriți, soțiile trebuie să le trimită neapărat un gând bun.

„De onomastica ta, îţi pot spune că: 10% te vreau, 20% mă gândesc la tine, 30% îmi amintesc de tine, 40% te respect, 50% îmi lipseşti, 60% am nevoie de tine, 70% te plac, 80% mă înnebuneşti, 90% te ador, 100% te iubesc”.

„Dragă Ioan, tu eşti chiriaşul inimii mele, mereu în urmă cu chiria, dar imposibil de evacuat”.

„Este ziua ta, Ioane, un nume la fel de pur şi gingaş ca tine! La mulţi ani!”.

„Felicitări, dragul meu Ioan, cu ocazia acestei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos şi plin de voie bună. La mulţi ani!”.

„Iubirea tăcută și nemarginită ce mi-o porți, încrederea și respectul față de tine, de mine, de noi, de relația noastră, mă fac zilnic să te iubesc tot mai mult. La Multi Ani soțul meu!”.

Mesaje de Sfântul Ion pentru șefi

„Cu ocazia sărbătoririi numelui primiti un sincer “La mulți ani”, multă sănătate multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi!”.

„Toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sf. Ion cat mai frumoasa! La mulți ani!”.

„Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese, împliniri și multă iubire! La mulți ani!”

„Fie ca Sfântul Ion să îţi călăuzească paşii spre fericire şi împliniri. La multi ani!”.

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfântul Ion cât mai frumoasă!”.

Urări de Sfîntul Ion pentru copii

„Sfântul căruia îi porţi numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulţi ani cu împliniri şi momente frumoase în viitor!”.

„E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristeţe, când tot ce a fost greu ţi se pare uşor. La Mulţi Ani, Ioane!”.

„Ne gândim cu toții la tine și pentru că astăzi este o zi specială îți urăm un sincer „La mulți ani”!”.

„Îți doresc să ai parte de o zi de nume minunată și să știi că ești și vei fi mereu iubit/ă de toată familia”.

Urmăriți Impact.ro și pe