Serialul Vlad Live Video pe Pro TV – Ediția de luni, 16 martie – Sezonul 3

Daria Petrescu 16.03.2020, 20:21
Serialul Vlad Live Video pe Pro TV – Ediția de luni, 16 martie – Sezonul 3

Situația ia o întorsătură neașteptată în noul episod din serialul Vlad, difuzat luni, 16 martie. Un secret bine păstrat de către Eliza va fi scos la iveală, iar Vlad este pe cale să își dezvăluie identitatea.

Vlad află un secret ce îi va da viața peste cap

Astfel că, în episodul de luni se dezvăluie un secret care va zdruncina toate personajele implicate. Eliza spune adevărul despre paternitatea lui Matei și aflăm că acesta nu este copilul lui Ștefan, ci copilul lui Adrian. Cum va reacționa Vlad la auzul acestei vești? Își va dezvălui identitatea reală față de Eliza și față de fiul său? Rămâne de văzut.

Știm din episoadele trecute ale noului sezon că Ștefan vrea să obțină custodia lui Matei. Va reuși să facă asta, acum că a ieșit din închisoare și are un aliat puternic, pe temutul Iordache? Și cum va reacționa acum că Eliza dezvăluie cine este adevăratul tată al copilului?

În episodul trecut am văzut și o întâlnire tensionată între Vlad și Eliza. Acesta s-a oferit să o ajute pe ea și pe copilul ei, însă Eliza a refuzat ajutorul lui, spunându-i că se va descurca singură. Se vor schimba lucrurile acum, fiind presată de Ștefan? Va accepta ajutorul lui Vlad?

Eliza spune adevărul despre paternitatea lui Matei și aflăm că acesta nu este copilul lui Ștefan
Eliza spune adevărul despre paternitatea lui Matei și aflăm că acesta nu este copilul lui Ștefan

Tot în episodul de luni îl vom vedea pe Tudor Chirilă în rolul lui Marcel Drăgoi. Acesta este un politician important, despre care aflăm că este de partea lui Iordache.

Drăgoi este căsătorit cu Ivana, noul personaj din VLAD, jucat de către Raluca Aprodu. Cum va fi Tudor Chirilă într-o ipostază atât de diferită față de valorile sale, vedem în curând.

Cum vor evolua relațiile dintre personaje și ce impact va avea dezvăluirea secretului bine păzit, vedem săptămâna viitoare, luni, de la 20:30, la PRO TV.

Sezonul 3 al serialului Vlad a debutat în luna februarie

Al treilea sezon al serialului Vlad a revenit pe micile ecrane în luna februarie. Al treilea sezon al serialului a debutat pe 24 februarie și este difuzat, ca și până acum, în serile de luni.

Totodată, Pro TV anunță că serialul Vlad a fost scos la „export”. Televiziunea bulgărească bTV a achiziționat cele trei sezoane ale serialului licențiat după producția turcească Ezel.

„Au fost multe persoane care au spus că Vlad a fost pariul Pro TV pentru anul 2019. Eu sunt de părere că un pariu nu este un risc atunci când ai cărți foarte bune în mână. Cu toții ne dorim să câștigăm.

Vlad este rezultatul unui efort susținut al echipei, iar noi, Pro TV, suntem mai mult decât norocoși să avem una dintre cele mai puternice și dedicate echipe de producție.

Faptul că primim aprecieri sau că Vlad devine serial internațional nu este decât o dovadă suplimentară a muncii acestei echipe fantastice. Sperăm că povestea lui Vlad va primi aceeași apreciere și în alte piețe”, a spus Antonii Mangov, Senior Programming Executive Pro TV

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe