Serialul Las Fierbinți a cucerit una dintre cele mai iubite vedete ale TVR-ului. Nu ratează niciun episod (Exclusiv)

Iancu Andreea, Anca Manolica 23.12.2020, 08:48
Serialul Las Fierbinți a cucerit una dintre cele mai iubite vedete ale TVR-ului. Nu ratează niciun episod (Exclusiv)

Sunt extrem de haioși și apreciați pentru faptul că prezintă scene din viața satului românesc actual într-o manieră originală, motiv pentru care mulți urmăresc serialul Las Fierbinți. Inclusiv concurența. O vedetă cunoscută de la TVR nu ratează niciun episod despre radiografia României din serialul de la PRO TV.

Una dintre vedetele TVR apreciază serialul Las Fierbinți

Mulți i se adresează cu ”domnule”, ”maestre” sau ”Nea Mitică”, însă numele său este Mitică Popescu. Cunoscut de mai bine de 21 de ani datorită emisiunii ”D-ale lui Mitică!” (TVR 2) dar și carierei de actor, Mitică Popescu este o persoană apropiată oamenilor de rând prin prisma show-ului pe care îl prezintă. Într-un interviu acordat în exclusivitate celor de la playtech.ro, actorul a dezvăluit că urmărește cu drag mai multe producții românești, printre care serialul Las Fierbinți.

Rolul care l-a consacrat pe maestru este cel al lui Gheorghe Cocoșilă, în filmul „Moromeţii”, realizat în 1987, semn că viața autentică a românilor îi este cel mai aproape de suflet. Poate că acesta este și motivul pentru care Mirică Popescu apreciază serialul de la PRO TV, ce prezintă viața unor români într-o modalitate ironică, dar cu mult umor și talent din partea celor care joacă rolurile deja consacrate ale lui „Celentano”, „Bobiță” sau „Aspirina”.

Sunt fan al serialului ”Las Fierbinţi”, de la PRO TV. Se vede repede că acolo e o mână de profesionişti, că sunt din filmul ăla, cum se mai spune în limbajul de specialitate, dar mai ales că după atâta timp au personajele la degetul lor mic, a comentat Mitică Popescu prestaţia mai tinerilor săi colegi.

Mitică Popescu apreciază serialul Las fierbinți dar și producții precum X Factor sau Te cunosc de undeva
Mitică Popescu apreciază serialul Las fierbinți dar și producții precum X Factor sau Te cunosc de undeva

Mitică Popescu a trăit pe pielea sa o scenă desprinsă din serial

Pentru că obișnuia să cutreiere țara în lung și în lat, actorul se întâlnea cu oamenii, care adesea alegeau să își spună of-urile în fața maestrului, sperând la o rezolvare. Deși astăzi nu mai poate rezista unei astfel de vieți active, dat fiind și faptul că a împlinit frumoasa vârstă de 84 de ani, Mitică Popescu rememorează cu drag momente din trecut. Acesta a povestit despre o întâmplare amuzantă pe de-o parte, ce pare ruptă din scenariul serialului Las Fierbinți.

Am mers în comuna aceea, care până recent purta altă denumire, 30 Decembrie, nu 1 Decembrie, şi am intrat în birtul localităţii. Acolo, doi cetăţeni jucau ţintar. Şi am intrat direct în subiect. Oameni buni, i-am întrebat, știţi ce sărbătorim noi, la 1 Decembrie? Nea Mitică, a sosit răspunsul, vrei să râzi de noi? Sigur că ştim! Ziua comunei noastre dragi!, a povestit Mitică Popescu cu amuzament, potrivit sursei citate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...