O vedetă din România, adevărul despre ce s-a întâmplat cu Laurette. „Nu este primul incident”

Cristian Cojocaru 13.03.2021, 19:33
O vedetă din România, adevărul despre ce s-a întâmplat cu Laurette. „Nu este primul incident”

După ce Laurette a fost agresată de către un bărbat în camera de hotel, o vedetă din România vine să dezvăluie adevărul despre ceea ce s-a întâmplat. Laurette a reușit să scape din situație după ce a sunat la Poliție.

Adevărul despre ce s-a întâmplat cu Laurette expus de o vedetă din România

Cristina Cioran intervine în scandalul în care este implicată Laurette după ce aceasta a fost agresată fizic. Mulatra susține că nu se afla acolo pentru a fi plătită pentru servicii intime. Cristina Cioran afirmă faptul că nu a fost nimic greșit în felul în care a procedat Laurette, numai că ar fi trebuit să cunoască mai bine persoana înainte de a lua contact cu ea.

Laurette a ieșit în spațiul public unde a mărturisit că un bărbat ar fi agresat-o fizic în camera unui hotel de lux din București. Gurile rele susțin că cei doi s-au întâlnit pentru a avea contacte intime, însă mulatra neagă vehement aceste acuzații. Astfel, se susține faptul că cei doi nu s-au înțeles asupra sumei, după ce vedeta ar fi dorit să îl taxeze pe bărbat cu suma de 5.000 de euro pentru prestația sa.

Deloc generos, bărbatul i-ar fi oferit doar 300 de euro, lucru care a înfuriat-o pe Laurette, simțindu-se jignită. Astfel, s-ar fi reprezit să îi ia borseta bărbatului unde ar fi avut suma promisă, lucru care a degenerat și s-a ajuns la agresiunea fizică. După ce vedeta ar fi fost lovită, mușcată și cu capul băgat în vasul toaletei, angajații hotelului au fost cei care au salvat-o după ce au auzit țipetele mulatrei.

Cristina Cioran este cea care a sărit în apărarea lui Laurette în urma scandalului în care mulatra a fost agresată fizic
Cristina Cioran este cea care a sărit în apărarea lui Laurette în urma scandalului în care mulatra a fost agresată fizic

„Fetelor, nu mergeți la hotel cu necunoscuți!”

Oamenii legii sunt cei care au reușit să o scoată pe Laurette din mâinile agresorului, însă aceasta a suferit mai multe traume, atât de natură fizică dar și psiho-emoțională. Cristina Cioran a sărit în apărarea mulatrei, postând un mesaj pe contul său de socializare, în încercarea de a spăla din pata adusă imaginii mulatrei.

„Fetelor, nu mergeți la hotel cu necunoscuți! Încercați să cunoasteți oamenii înainte să vă lansați în activități erotice! Eu nu comentez motivele pentru care Laurette s-a dus acolo, nu o judec și aș vrea nici voi să nu o faceți! Aș vrea doar să spun că nu este primul incident! Sunt însă femei care se ascund, decid să nu spună, poate de rușine, poate de teamă, judecata oamenilor poate fi foarte dură! Cum cunoști un om? Nu-l cunoști niciodată cu adevărat dar macar pe terenul tău poți controla lucrurile!!! Vă rog să nu mai fiți răi!!!! Ea recunoaște că a greșit! Dar nimic nu justifică violența!”, a fost mesajul frumoasei blondine de pe Facebook.

Cum o problemă nu vine niciodată singură, acum tatăl copilului lui Laurette vrea să îi ia vedetei copilul, mai ales dacă se va demonstra faptul că mulatra ar fi fost chemată la hotel în calitate de damă de companie.

Urmăriți Impact.ro și pe