Semnul ciudat de pe gâtul lui Putin care stârnește controverse. Este isterie în toată lumea, ce ar simboliza

Stan Filon 20.04.2023, 13:16
Semnul ciudat de pe gâtul lui Putin care stârnește controverse. Este isterie în toată lumea, ce ar simboliza

Semnul ciudat care a putut fi observat recent pe gâtul lui Vladimir Putin stârnește controverse! Liderul de la Kremlin a participat la slujba de Paște, ocazie cu care a fost fotografiat în mai multe rânduri. Internauții au observat o cicatrice în forma literei Z pe gâtul lui Putin și spun că aceasta ar fi dovada unei intervenții chirurgicale.

Semnul ciudat de pe gâtul lui Putin care stârnește controverse

Așadar, alte controverse născute de o fotografie recentă a lui Vladimir Putin. Președintele Rusiei a participat la slujba de Paște, ocazie cu care a fost fotografiat. Din imaginile surprinse, se vede pe gâtul președintelui un fel de cicatrice care ar avea chiar forma literei Z, devenită simbol pentru armata rusă în „operațiunea specială” din Ucraina.

Cum nici până în ziua de azi nu se știe exact de unde vine litera Z apărută pe tancurile rusești, la fel de misterioasă este și cicatricea apărută pe gâtul liderului de la Kremlin, care a bulversat acum internetul și rețelele sociale. Foarte mulți internauți spun că aceasta ar fi dovada unei intervenții chirurgicale pe care Vladimir Putin ar fi suferit-o după ce s-a îmbolnăvit de cancer tiroidian.

Semnul ciudat de pe gatul lui Putin care starneste controverse
Semnul ciudat de pe gatul lui Putin care starneste controverse

„Se pare că înțeleg de unde a venit Z”

De fapt, până acum Vladimir Putin a fost la un pas de moarte de nenumărate ori, dacă este să ne luăm după articolele apărute în presa din Occident, care a scris că liderul de la Kremlin ar fi suferit de foarte multe boli, toate incurabile. Moscova a negat în mod constant orice relatare privind problemele de sănătate ale președintelui rus.

Deputatul ucrainean Oleksiy Honcharenko a făcut și el referiri, comentând relatările despre o presupusă cicatrice într-un videoclip de pe canalul său de YouTube.

„Putin nu arăta foarte bine în biserică. S-a mișcat cu dificultate. Iar în imagini, puteți vedea clar cicatricea de pe gât”, a spus el într-un videoclip publicat luni. Potrivit lui Honcharenko, liderul de la Kremlin „cel mai probabil a suferit un fel de procedură medicală. Poate că dictatorului i s-a dat ventilație artificială a plămânilor sau altceva”, a sugerat politicianul ucrainean.

Jurnalistul ucrainean Denis Kazansky a speculat și el într-o postare pe Telegram că semnul vizibil în fotografie este în forma literei „Z” – un simbol pro-război. „Oh, ce e cu Volodia? Se pare că înțeleg de unde a venit Z”, a scris Kazansky.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...