Semnificația viselor. Cele mai comune vise au fost descifrate. Iată ce înseamnă

Daria Petrescu 03.11.2019, 16:13
Semnificația viselor. Cele mai comune vise au fost descifrate. Iată ce înseamnă

Semnificația viselor este extrem de importantă. Dacă învăţăm să interpretăm visele, putem descoperi aspecte ascunse ale psihicului nostru. Într-o singură noapte,  un om poate avea cel puțin 5 vise diferite, care pot dura până la  40 de minute fiecare.

Semnificația viselor, în opinia specialiștilor este una foarte bine conturată.  „Visele sunt ca niște scrisori ale subconștientului nostru. Dacă ar fi fost scrise cu aceleași cuvinte ca în realitate poate că ne-ar fi fost mult mai ușor să le înțelegem”, sunt de părere experții care se ocupă în descifrarea viselor.

Semnificația viselor. Simbolurile viselor sunt prezentate într-o manieră metaforică

Visele reflectă modele fundamentale ale comportamentului uman. Ele îți pot arăta credințele, ceea ce îți lipsește în viața reală și foarte important, cine ești cu adevărat.

Semnificația celor mai comune vise nu este tradusă alb pe negru. Simbolurile viselor sunt prezentate într-o manieră metaforică pentru ca subconștientului tău să îi fie mai ușor să le interpreteze.

Visul în care simți că pici

Atunci când visezi că pici sau că ești în cădere liberă înseamnă că vei da peste o situație în care te vei simți lipsit de putere/control, va trebui să fii de acord cu o decizie care nu ține de tine.

Fii atent la relațiile de prietenie, la resursele bănești, la muncă, etc. și dă-ți seama care dintre aceste nu merg spre calea ce bună. Încearcă să redresezi situația cât mai repede cu putință, potrivit 4be.ro.

Visul în care te simți urmărit

Visul în care te simți urmărit face referire la ceva ce încerci să eviți în viața reală. Cine te urmărește? Încerci să eviți un conflict în viața reală, o responsabilitate, o obligație? Încetează să mai fugi! Confruntă situația și înfruntă-ți temerile! Treci peste…

Visul în care îți cade un dinte

Reprezintă problemele de supraviețuire, instincte și în cel mai rău caz, moarte. Când visezi că ai un dinte care te doare, în viața reală ai un conflict interior care îți poate da probleme de sănătate. Detașează-te de lucrurile care îți aduc stres.

Semnificatia viselor
Semnificatia viselor

Visul în care îți cade un dinte poate aduce cu acesta și moartea unei persoane pe care o cunoști. Dacă te doare în vis, te va durea și în realitate și e posibil să fie vorba de cineva din familie. Dacă nu doare, nu te va durea nici sufletul.

Visul în care apa joacă rolul principal

Contextul este foarte important. Apa reprezintă puritate, schimbare, noutate, și lucruri importante pentru tine. Atunci când visezi că oferi apă cuiva, oferi totodată viață nouă și schimbări pozitive. Când visezi că te îneci sau că ești prins într-un taifun, te vei simți copleșit de o schimbare în viața reală.

Visul despre păianjeni

Acesta este asociat cu manipularea. Este posibil să fii manipulat și să nu îți dai seama sau tu manipulezi pe cineva și nu realizezi pericolul. Oricare ar fi situația, încearcă să pui stop. Păianjenii țes pânze dar și capcane. Dă-ți seama unde ai putea prinde pe cineva în capcană sau unde poți fi prins.

Visul în care ești însărcinată

Indică nevoia de a îți satisface latura creativă. Ai o dorință ascunsă de a începe un proiect nou ce implică arta sau ceva ce ține de acest domeniu? Încearcă să investești într-un domeniu creativ, vei reuși cu brio. Bărbații care se visează cu un copil vor dezvolta o dorință puternică de a deveni tătici, deși în prezent nu există.

 

Urmăriți Impact.ro și pe