Selly vorbește în premieră despre căsătorie. Ce a stabilit cu iubita, Smaranda. „Avem multe lucruri în comun”

Stan Filon 04.03.2023, 08:14

Cunoscutul vlogger Selly a vorbit în exclusivitate pentru Playtech Știri despre căsătorie! Tânărul are o relație de mai bine de 4 ani cu Smaranda Știrbu, o tânără superbă care studiază medicina la Facultatea de Medicină a Universităţii de Medicină şi Farmacie ,,Carol Davila”, din Bucureşti.

Selly vorbește în premieră despre căsătorie

Selly, pe numele său real Andrei Șelaru, este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din țară. Spune că este de meserie vlogger, iar asta îi ocupă tot timpul. În plus, a devenit un om de afaceri foarte serios, iar toată ziua și-o petrece deja în spatele unui birou.

„Mai nou sunt la birou de dimineața până seara, foarte plictisitoare, probabil că oamenii se așteaptă ca viața mea să fie mai interesantă, dar nu e. Viața mea constă în ședințe, call-uri, excel-uri, bugete, foarte multe telefoane, toată lumea mă sună, vrea ceva de la mine, eu vreau ceva de la foarte mulți oameni, telefonul sună. Dimineața la birou, noaptea la birou, ajung acasă târziu, mă culc, o iau de la capăt. În weekend poate mergem la munte, la mare, cam asta e”, a declarat Selly pentru Playtech Știri.

Selly vorbeste in premiera despre casatorie
Selly vorbeste in premiera despre casatorie

A jucat în comedia Ramon

A jucat recent în filmul Ramon, unde Pavel Bartoș are rolul principal. A fost nevoit să meargă pe trotinetă, un lucru nou pentru el. A recunoscut că i-a fost destul de greu să se deplaseze pe trotinetă, însă rolul i-a venit ca o mănușă, chiar dacă a fost un rol mic. A jucat rolul unui…vlogger.

„Rolul meu nu e un rol atât de important în film. „Ramon” în schimb cred că este unul foarte important pentru cinematografia românească, fiindcă Jesus del Cerro nu a dat niciodată greș cu tot ce a făcut, Pavel Bartoș este un tip foarte profi și am văzut și în spatele camerelor cât de dedicat este. Sunt un vlogger, merg pe trotinetă, mi-a fost greu pentru că eu nu merg niciodată pe trotineră, nici nu știam să dau drumul la trotineta aia, nu sunt eu cu trotinetele, dar a fost un rol relativ simplu, pentru că atunci când joci un personaj apropiat de cum ești tu în viața reală, e întotdeauna mai simplu”.

„E important că ne iubim”

Chiar dacă stă toată ziua la birou, Selly găsește întotdeauna înțelegere din partea Smarandei. Sunt împreună de 4 ani și jumătate, dar a recunoscut că încă nu se gândesc la nuntă. Întrebat dacă au planuri să-și oficializeze relația, iată ce a răspuns tânărul de 22 de ani,

„Nu, căsătoria e o chestie strict simbolică, pentru noi e important că ne iubim, ne respectăm, ne înțelegem unul pe altul, avem foarte multe lucruri în comun și asta face de fapt relația noastră să fie una de lungă durată și de succes”, a declarat Selly pentru Playtech Știri. Aici puteți citi tot interviul. 

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...