Cu cine s-a iubit Selly. Cunoscutul influencer a avut o prietenă celebră

Stan Filon, Cătălina Burghelea 28.02.2023, 15:44

Acum s-a aflat cu cine s-a iubit Selly! Îndrăgitul vlogger este sub lumina reflectoarelor de ani și ani de zile. Este urmărit pe rețelele de socializare de foarte mulți fani și îi place să-și țină admiratorii la curent cu ce se petrece în viața lui. Cu toate acestea, admiratorii săi nu au aflat chiar totul despre el.

Cu cine s-a iubit Selly

Invitată într-o emisiune de televiziune, o celebră influenceriță a dat cărțile pe față. Vorbim despre Mimi, foarte urmărită pe rețelele sociale, cu peste un milion de admiratori care îi savurează aproape zilnic postările, iar frumoasa brunetă oferă conținut de calitate de fiecare dată.

Ei bine, recent a fost invitata lui Cătălin Măruță în emisiunea lui de la Pro TV, unde a vorbit despre proiectele ei, dar și despre viața sa privată. Se știe că s-a iubit cu milionarul Sebastian Dobrincu, însă acum s-a aflat că nu a fost singura ei cucerire.

Cu cine s-a iubit Selly
Cu cine s-a iubit Selly

Răspunsul i-a lăsat pe toți cu gura căscată

Influencerița a participat și la rubrica în care invitații trebuie să mănânce iute sau să răspundă la întrebările prezentatorului TV. A ales să răspundă la multe întrebări incomode, pentru a-și salva papilele gustative de sosurile extrem de iuți din emisiune.

Nu a mai putut răbda însă și la întrebarea „Cu ce vedetă din showbiz-ul românesc ai avut o relație/aventură și presa nu a aflat?”, vedeta a fost nevoită să răspundă, iar ceea ce a spus i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Aceasta a mărturisit că a fost mai apropiată decât știa lumea de Selly, celebrul vlogger român. „Selly. Nu am mai spus asta niciodată!”, a fost răspunsul lui Mimi la întrebarea adresată de Cătălin Măruță.

 „Pe bune?! O să fie pe prima pagină a ziarelor!”, a reacționat prezentatorul TV. „Am spus Selly. A fost acum mulți ani. Eram copii, nici nu mai contează. Da, ne-am pupat. Nu pot să cred că am zis asta. A fost acum mulți ani”, a justificat Mimi răspunsul ei.

„Selly și Mimi! Băi băiatule, showbiz-ul ăsta dacă îl iei la puricat… vai de capul nostru ce iese! Mimi a venit să joace tare și mai avem întrebări”, a încheiat Cătălin Măruță.

Mimi a vorbit și despre Sebastian Dobrincu, cu care a avut o relație complicată în trecut. Vloggerița a spus care sunt, în opinia ei, cele mai mari defecte ale fostului ei partener.

„Perfecționist, ascuns și… competitiv. N-am citit întrebarea pe dos. Am citit-o foarte bine. (…) Mi-a ascuns foarte multe lucruri. Poate s-a schimbat între timp. A trecut un an și ceva de când ne-am despărțit. Nu mai știu când am vorbit ultima dată”, a mai spus Mimi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...