Secretul siluetei de invidiat a Irinei Loghin, la 83 de ani. Artista a dezvăluit cum se menține în formă. „Mă simt ca la 20 de ani”

Anca Manolica 26.10.2022, 20:04
Secretul siluetei de invidiat a Irinei Loghin, la 83 de ani. Artista a dezvăluit cum se menține în formă. „Mă simt ca la 20 de ani”

Irina Loghin este una dintre cele mai cunoscute și iubite artiste ale muzicii populare românești. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că, deși are 83 de ani, solista are mare grijă de felul în care arată și se prezintă în fața fanilor săi. Iată cum reușește să se mențină în formă și după ce reguli se ghidează.

Cum reușește Irina Loghin să se mențină în formă la 83 de ani

Ajunsă la 83 de ani, Irina Loghin nu dezvăluie absolut deloc vârsta respectabilă pe care o are. Îndrăgita artistă a muzicii populare românești a spus ce dietă urmează și care sunt obiceiurile care o mențin în forma aceasta de zile mari.

Irina Loghin spune că face față cu brio tuturor provocărilor alimentare. După cum chiar ea a mărturisit, are grijă să ducă un stil de viață echilibrat, iar disciplina face parte din rutina sa zilnică. Astfel, atunci când programul îi permite, artista are grijă să facă zilnic sport. De asemenea, de pe masa sa nu lipsesc niciodată legumele, iar un medic îi supraveghează îndeaproape starea de sănătate.

Deși tentațiile din jur sunt mari și la orice pas, îndrăgita solistă de muzică populară spune că știe cum să își țină poftele în frâu, sănătatea fiind tot timpul pe primul loc. Deși a renunțat de ani buni la carne, artista a învățat de unde să își ia proteinele necesare organismului.

„Mi-aș dori ca lumea să aprecieze foarte mult stilul de viață sănătos, nu știe ce pierd. Tot răul din organism vine de la alimentație, ce mănânci. Dovadă că a fost un moment în care niște chiftele mi-au lăsat gura apă, dar totodată mi-a venit un miros de ulei încins și am renunțat.

În sufletul meu, mă simt ca la 20 de ani. Dieta vegetariană mă întinereşte şi fizic, şi sufleteşte. Nu aş renunta la acest mod de viaţă pentru nimic în lume”, a dezvăluit Irina Loghin.

Irina Loghin
Irina Loghin

A slăbit 4 kilograme în 7 zile

Irina Loghin spune că a trecut de perioada în care făcea mici sacrificii pentru aspectul fizic, iar acum se axează mai mult pe starea de sănătate. Cu toate acestea, după o cură de detoxifiere, ea a reușit să slăbească 4 kg în numai șapte zile.

„Nu e un sacrificiu să te poți menține sănătos. Nu e vorba de frumusețe… Nici eu nu am crezut că pot ține așa o cură. Am dat jos patru kilograme în șapte zile. N-am crezut că o să pot rezista, dar nu am avut niciun fel de senzație de foame. Șapte zile am stat numai pe sucuri și am făcut saună”, a mai spus îndrăgita artistă de muzică populară.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...