Secretul rușinos al Angelei Similea. Fostul soț a dat-o de gol acum, la bătrânețe

Stan Filon 11.06.2023, 22:32

Un secret rușinos al Angelei Similea a ieșit la iveală de-abia acum, la bătrânețe. Cel care a făcut totul public a fost chiar fostul soț al artistei, Sorin Movileanu, un instrumentalist de excepție. Fostul soț al cântăreței este stabilit de ani buni în Belgia.

Secretul rușinos al Angelei Similea

Angela Similea nu mai are nevoie de nicio prezentare. Toată România o cunoaște și o iubește de zeci și zeci de ani. Șlagărele sale mai sunt fredonate și acum, chiar dacă s-a retras din lumina reflectoarelor. Artista a fost mereu o fire retrasă și nu i-a plăcut niciodată să vină cu detalii din viața ei privată.

Cu toate acestea, au mai apărut informații legate de viața marei artiste. Ultimul care a vorbit despre Angela Similea a fost chiar fostul său soț, Sorin Movileanu, un instrumentalist de excepție. Cei doi s-au cunoscut la un turneu al lui Horia Moculescu. Au stat la povești și au jucat cărți, iar între ei a început să se înfiripe o poveste de dragoste.

Secretul rusinos al Angelei Similea
Secretul rusinos al Angelei Similea

Au jucat cărți și s-au îndrăgostit

„Am cunoscut-o într-un turneu în care eram cu bandul lui Horia Moculescu, în octombrie 1971. Primul spectacol l-am avut la Câmpina, undea ea nu a venit, pentru că avea un microrecital la televiziune. Dar a venit la Braşov. După spectacol, băieţii au plecat cu iubitele, iar eu am rămas cu Angela, să vadă emisiunea pe care o înregistrase. Şi, după asta, am mers în cuşeta mea să jucăm cărţi. A fost un moment plăcut pentru amândoi acea seară”, a dezvăluit Movileanu.

Sorin Movileanu și Angela Similea au avut împreună un băiețel, dar povestea de dragoste dintre ei a luat sfârșit destul de repede. Bărbatul a făcut mărturisiri pe care fosta sa soție nu va dori cu siguranță să le afle, deoarece nu prea are vorbe bune despre fosta sa parteneră de viață.

Fina și nașul

Spune că Angela Similea este o femeie rea, iar despre fosta sa soacră spune că este și mai rea! În plus, bărbatul susține că a fost înșelat de Angela Similea, la fel ca toți partenerii ei de viață. Mai mult, cel cu care l-a înșelat ar fi chiar nașul lor de cununie!

„La divorț, mi-a spus că mă va ține la curent cu tot ce se va întâmplă important în viață băiatului nostru, Sorin, dar nu s-a ținut de cuvânt. Este o femeie rea, egoistă, care a fost influențată negativ de către mama ei, Gherghina, un diavol de om. Banii au fost întotdeauna importanți pentru ea…Niciodată n-a contat cu cine era căsătorită, ea și-a înșelat toți bărbații”, a povestit Sorin Movileanu despre artistă.

„Angela Similea nu are nici un pic de Dumnezeu. Toti cei cu care s-a culcat erau casatoriti. S-a culcat si cu Piersic, si cu nasul nostru, Titus Munteanu, si cu Marcel Dragomir!”, a declarat Sorin Movileanu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...