Secretul nebănuit, dezvăluit de Ianis Hagi despre familia lui. Ce s-a aflat abia acum

Andrei Cezar 08.10.2021, 10:15
Secretul nebănuit, dezvăluit de Ianis Hagi despre familia lui. Ce s-a aflat abia acum

Ianis Hagi a dat din casă. Jucătorul lui Rangers a făcut dezvăluiri interesante cu privire la familia lui. Fotbalistul în vârstă de 23 de ani a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl său, Gică Hagi. Ce nu îi place ”Regelui” să facă.

Ianis Hagi a dezvăluit secretul familiei sale

Marilena și Gică Hagi sunt extrem de mândri de copiii lor. Atât Ianis cât și Kira și-au ales de mult drumul în viață, iar ambii se bucură de succes în ceea ce fac. Fiul ”Regelui” îi calcă pe urme tatăului său și a devenit, la doar 23 de ani, un fotbalist pentru care echipe mari din Europa se luptă. De partea cealaltă, Kira, fire artistică, și-a îndeplinit visul de a deveni actriță. Mai mult, fiica lui Gică Hagi are un talent uimitor și la pictură, organizând, în ultima perioadă, mai multe expoziții cu lucrările sale.

În afara terenului de fotbal, atunci când se află în sânul familiei, ”Regele” este un tată model. Își ajută copiii cu cele mai bune sfaturi și încearcă să îi îndrume în viață către deciziile înțelepte. Într-un interviu, Ianis a vorbit despre relația pe care o are cu Gică Hagi atunci când amândoi sunt departe de terenul de fotbal.

Cu toate că își iubește copiii necondiționat, Gică Hagi nu obișnuiește să cumpere cadouri și lasă aceast lucru în sarcina soției sale, Marilena.

La școală am învățat că nu m-a adus barza. (…) De obicei tata nu îmi face cadouri, mama este cea care mi-a făcut cadouri”, a dezvăluit Ianis Hagi în urmă cu ceva timp.

Kira Hagi a uimit pe toată lumea atunci când a povestit cum se comportă tatăl ei acasă. Gică este o fire extrem de glumeață și are obiceiul de a-și luat notițe tot timpul.

La 12 ani, tata ne-a așezat pe mine și pe Ianis la masă, și-a luat carnețelul, căci de când îl știu el notează tot în carnețel, și ne-a întrebat ce meserii ne-am ales. Ianis a răspuns pe loc: fotbalist. Eu, blocată…i-am cerut un răgaz de două săptămâni să mă decid.

Haios! Eu așa îl știu pe tata – cu multe glume la el și dansator. Îi place”, a declarat Kira Hagi, pentru corinacaragea.ro.

Secretul nebanuit, dezvaluit de Ianis Hagi despre familia lui. Ce s-a aflat abia acum
Secretul nebanuit, dezvaluit de Ianis Hagi despre familia lui. Ce s-a aflat abia acum

Ianis Hagi: ”Sunt extrem de mândru de numele pe care îl port”

Tot Kira a mărturisit că cea care oferă echilibrul și reușește să aducă ”lumină” în familie este mama sa. Marilena face ca toți să graviteze în jurul ei și să echilibreze casa în care se află doi pasionați de fotbal și o pasionată de actorie.

Ea este lumina noastră. Toți gravităm în jurul ei. Are o compasiune enormă și un suflet mare. Mama m-a iubit necondiționat în orice moment al vieții, m-a lăsat să mă exprim liber și nu m-a izolat, nu mi-a zis că trebuie să fiu într-un fel. Așa am prins curajul acesta de a fi eu însămi.”, mai afirmat Kira.

Ianis Hagi a postat recent un mesaj emoționant pe rețelele de socializare despre tatăl său. Mijlocașul lui Rangers s-a declarat extrem de mândru de numele pe care îl poartă, chiar dacă presiunea îi apasă constant pe umeri.

Sunt extrem de mândru de numele pe care îl port. Dar am știut dintotdeauna că nu e ușor să fiu un Hagi. În spatele fiecărui succes ce face ca acest nume să fie iar scandat pe stadioane stau mii de ore de antrenament. Și înfruntarea zilnică a presiunii de a fi fiul tatălui meu.”, a scris Ianis Hagi pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe