Secretul fizic al Deliei Matache. A moștenit de la mama ei, acum totul e public

Dumitrică Roxana 21.07.2022, 14:28
Secretul fizic al Deliei Matache. A moștenit de la mama ei, acum totul e public

Delia are un fizic invidiat de multe femei. Celebra cântăreață s-a împrietenit, acum mult timp, cu sportul, fără de care nu poate trăi. Când vine vorba de alimentație, jurata nu ține vreo dietă, ba chiar declară că este foarte gurmandă.

Cum se menţine Delia în formă

Deşi vedeta nu merge la sală, petrece în natură cât mai mult posibil sau face mişcare chiar la ea acasă. Se simte cel mai bine în pielea ei, chiar dacă recunoaște că nu are un abdomen cu pătrățele. Recent, cântăreaţa a postat un mesaj prin care le îndeamnă pe toate femeile să se simtă bine în pielea lor.

„Vreau să vă spun că sunt extrem de fericită, pentru că nu am chef să am 6 pack. Sau mă rog, se poate întâmpla să fii fericit și să ai 6 pack. Sunt happy, vreau să enjoy life, să mănânc, să mă plimb și nu o să am 6 pack. Să nu fiți uimiți dacă vedeți că nu o să am. Deci nu am. Am așa un pic de fluffiness foarte simpatic. Nu datorez nimănui să am 6 pack. În meseria mea, nu cânt cu 6 pack”, a transmis Delia internauţilor.

Ce stil de viaţă are artista

Frumoasa cântăreaţă a făcut eforturi mari pentru a ţine dietă. Artista pofteşte la multe preparate şi ar mănânca orice.  Timp de trei zile  adoptat un regim de viaţă sănătos, dar a cedat, deoarece este o împătimită a carbohidraţilor. Delia a decis să apeleze la dieta Keto, dar fără rezultat. Dieta ketogenică este bazată pe grăsimi, cu rădăcini încă din antichitate. Principiul de bază al dietei este inducerea unei stări de cetoză fiziologică, similară cu cea din timpul pauzelor alimentare prelungite.

Blondina este mereu activă pe internet și îi ține la curent pe fani cu cele mai noi întâmplări din viața sa. De curând, ea a postat la Story-uri că tot ce-și dorește este să se bucure de viață, să mănânce și să se plimbe.  „Am potențial foarte mare, am datele genetice bune. E un act de curaj să ai date genetice bune și totuși să nu-ți pese. Am un ADN bun, moștenit” a  transmis ea pe rețelele sociale.

Urmăriți Impact.ro și pe