Delia, anunţ important despre iUmor. Problemele de sănătate nu îi mai permit să facă asta, din păcate

Badea Violeta 17.06.2022, 15:57

Delia este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite soliste de la noi din țată. Pe lângă cariera de cântăreaţă, ea este și jurată la emisiunea iUmor de la Antena 1. Artista a făcut, de curând, un anunț important ce are legătură cu celebrul show. Se pare că blondina se confruntă cu câteva probleme de sănătate, așa că a luat o decizie în privința acestui proiect.

Delia are probleme de sănătate. Decizia radicală pe care a luat-o în legătură cu iUmor

Delia nu mai are nevoie de nicio introducere. Este una dintre cele mai populare cântărețe din România. Totodată, vedeta s-a remarcat și în televiziune, unde îi jurizează pe concurenții de la iUmor.

De curând, însă, artista a făcut un anunț care, cu siguranță, îi va întrista pe toți fanii ei. Se pare că aceasta se confruntă cu câteva probleme de sănătate din cauza faptului că stă foarte multe ore așezată pe scaun la filmările pentru emisiunea de la Antena 1.

Artista a ținut să le arate și dovezi urmăritorilor săi de pe Instagram, așa că a publicat mai multe imagini pentru a le arăta acestora felul în care i s-a deformat coloana.

Din cauza acestor probleme de sănătate, dar și a faptului că are dureri care nu-i dau pace, frumoasa cântăreață a luat hotărârea de a sta în picioare la filmările emisiunii iUmor. Vedeta își dorește să fie mai activă fizic.

„Nu am să mai stau jos la iUmor. Am să stau în picioare, am să fiu activă, am să privesc, dar n-am să mai stau jos pentru că stau prost jos. Oamenii oricum nu sunt făcuți să stea în fund jos”, a spus Delia pe rețeaua socială.

Delia, declaratii dure despre violenta domestica. Cantareata a recunoscut Toleranta mea nu mai exista
Delia 

De ce nu ar participa Delia la Asia Express

Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, sunt adepţii călătoriilor lungi, iar de cele mai multe ori aleg destinații exotice, cât mai îndepărtate de țara noastră.

Cântăreață adoră călătoriile și aventurile, lucru care se poate observa și pe pagină sa de Instagram. Cu toate astea, blondina spune că nu ar accepta niciodată o participare la Asia Express. Iată motivul!

„Am văzut niște oribilități ultima dată de nu-mi venea să mă mai uit! Se frecau mamă-fiică, soț, frate cu soră, cu buretele pe spate, dezbrăcați până la brâu!

Era ceva ciudat rău… un cringe absolut, de nu există! Aș intra în pământ de rușine cu cadrele alea!”, a declarat Delia în podcastul „La Mijloc” difuzat pe canalul de YouTube al lui Codin Maticiuc.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...