De ce s-au certat, de fapt, Cornel Palade și Romică Țociu. Are legătură cu un mare actor al României

Ioana Bucur 18.05.2021, 23:25

Romică Țociu și Cornel Palade nu mai au nevoie de nicio prezentare. Cei doi simpatici actori formează, de departe, unul dintre cele mai cunoscute cupluri de comedie de la noi din țară. De ce s-au certat cei doi mari artiști ai teatrului românesc cu Alexandru Arșinel. Abia acum s-a aflat totul. Ce a spus Cornel Palade despre directorul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” din Capitală.

De ce s-au certat, de fapt, Cornel Palade și Romică Țociu

În ceea ce-i privește pe Romică Țociu și Cornel Palade, glumele, parodiile și simțul lor dezvoltat al umorului au făcut, de-a lungul timpului, generații întregi să râdă și au pus zâmbete până și pe cele mai încrâncenate chipuri.

Câștigătorul celui mai recent sezon Te Cunosc de Undeva și partenerul său de teatru simt lipsa scenei. Cei doi mari actori ai României au avut probleme cu directorul general al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” Alexandru Arșinel. Se pare că îndepărtarea lui Romică Țociu și a lui Cornel Palade de Teatrul de Revistă s-a produs la începutul anilor 2000, când vedetele au prezentat celebra emisiune Robingo.

„Teatrul de revistă nu e un sat fără câini. Nu-şi imaginează nimeni asta, aşa că nu o fac nici eu. Nu e suficient ca eu să-mi doresc întoarcerea. Mai trebuie să dorească şi oamenii de acolo, cei din conducere. Or, nu e loc pentru noi doi! Deşi directorul actual al teatrului este un consătean de-al meu, sforile le trage altcineva.

Totul a pornit de atunci, de când cu povestea cu Bingo. Eu şi Romică, ştie o ţară întreagă, prezentam duminica după-amiază o emisiune care prindea foarte bine la public. Ce mai, când era în direct, nu se mai mişcau maşinile pe străzi!

A venit Papa la Bucureşti şi noi am dat înainte. Ei bine, Alexandru Arşinel ne-a chemat pe amândoi la el, pe tema asta. Şi ne-a spus că nu e normal să nu jucăm duminica. Am înţeles situaţia şi am propus să jucăm la matinee. Nu s-a dorit asta. Să nu uităm că şi Alexandru Arşinel prezenta o emisiune de tip Bingo, cu Horia Brenciu, la televiziunea publică, dar a mea şi a lui Ţociu a fost mai bună!”, a declarat Cornel Palade, în exclusivitate pentru Playtech.

De ce Alexandru Arșinel nu i-a mai dorit pe Cornel Palade și Romică Țociu la teatrul său

Actorul Cornel Palade susține că a încercat, de mai multe ori, să-l convingă pe Alexandru Arșinel să nu renunțe la actul artistic al celebrului duo, dar fostul partener de scenă al Stelei Popescu a fost de neînduplecat. Alexandru Arșinel nu le-a permis lui Romică Țociu și prietenului său să se întoarcă.

„I-am spus şi că facem publicitate gratuită teatrului şi că ne putem facem foarte bine treaba şi la teatru, dar nu a mers nimic din astea. În cele din urmă, cei doi au decis să întrerupă colaborarea cu teatrul, dar să revină de îndată ce lucrurile se vor schimba.

Aşa am ajuns să ne despărţim de el. De 21 de ani, ne aflăm în situaţia asta, deşi noi am dat constant semnale că dorim să ne întoarcem. Însă nu am mai fost doriţi p-acolo, fiindcă, dacă s-ar fi vrut asta, ar fi fost suficient un simplu telefon. Asta este, am făcut istorie, în felul nostru, acum să facă şi alţii!”, a declarat Cornel Palade pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...