Secretul de frumusețe al Ancăi Țurcașiu. Vedeta a mărturisit ce consumă zilnic

Andra Daoud 12.06.2022, 19:46

Anca Țurcașiu se laudă cu un corp și un ten de invidiat, la cei 52 de ani și are câteva secrete de frumusețe care o ajută să se mențină în formă. Pe lângă alimentație, sport și odihnă, vedeta a mărturisit ce consumă zilnic, de mai mulți ani, pentru a arăta și a se simți extrem de bine. Ce a renunțat să mai consume și ce spune despre noul obicei pe care îl are.

Ce secret de frumusețe are Anca Țurcașiu

Deși a devenit recent soacră mare, Anca Țurcașiu arată la fel ca în tinerețe. Vedeta în vârstă de aproape 52 de ani se laudă cu un corp perfect și niște trăsături de invidiat. Duce un stil de viață sănătos de mulți ani, iar recent a dezvăluit că nu doar alimentația și sportul fac minuni în cazul ei, ci și apa pe care o bea.

Toată lumea știe că hidratarea este extrem de importantă, iar actrița a dezvăluit recent că a renunțat de mult timp să mai consume apă îmbuteliată, din comerț. Ea bea o apă alcalină, pe care o folosește și pentru a spăla fructele și legumele, la gătit, dar și pentru a se spăla, după cum a declarat recent.

„Nu mai consum apă din comerț. Beau o apă specială care se diferențiază toate celelalte. Este apa kangen, o apă ionizată alcalină, care filtrează clorul și multe alte impurități. O beau, mă spăl cu ea, îmi spăl și fructele și legumele, și gătesc cu ea”, a dezvăluit Anca Țurcașiu, pentru Click.

Secretul de frumusețe folosit de Anca Țurcașiu. Vedeta a mărturisit ce consumă zilnic  Anca Țurcașiu se laudă cu un corp și un ten de invidiat, la cei 52 de ani și are câteva secrete de frumusețe care o ajută să se mențină în formă. Pe lângă alimentație, sport și odihnă, vedeta a mărturisit ce consumă zilnic, de mai mulți ani, pentru a arăta și a se simți extrem de bine.   Ce secret de frumusețe are Anca Țurcașiu  Deși a devenit recent soacră mare, Anca Țurcașiu arată la fel ca în tinerețe. Vedeta de 52 de ani se laudă cu un corp perfect și niște trăsături de invidiat. Duce un stil de viață sănătos de mulți ani, iar recent a dezvăluit că nu doar alimentația și sportul fac minuni în cazul ei, ci și apa pe care o bea. Toată lumea știe că hidratarea este extrem de importantă, iar actrița a dezvăluit recent că a renunțat de mult timp să mai consume apă îmbuteliată, din comerț. Ea bea o apă alcalină, pe care o folosește și pentru a spăla fructele și legumele, la gătit, dar și pentru a se spăla, după cum a declarat recent.   ”Nu mai consum apă din comerț. Beau o apă specială care se diferențiază  toate celelalte. Este apa kangen, o apă ionizată alcalină, care filtrează clorul și multe alte impurități. O beau, mă spăl cu ea, îmi spăl și fructele și legumele, și gătesc cu ea”, a dezvăluit Anca Țurcașiu, pentru Click.  Anca Țurcașiu, despre oamenii din jurul ei  Actrița a pus capăt, în urmă cu aproape doi ani, unei căsnicii de 22 de ani. Anca Țurcașiu nu s-a mai afișat cu nimeni de atunci, deși a spus în repetate rânduri că este pregătită să aibă o nouă relație și că nu este deloc greu de cucerit. Se simte bine în preajma prietenilor și energia oamenilor din jurul ei este foarte importantă pentru actriță.   „Fac sport, am grijă cât dorm, am grijă ce mănânc, am grijă ce oameni am în jurul meu, oameni buni cu o energie pozitivă și mă bucur de fiecare zi pe care o trăiesc. Nu știu dacă am un secret sau ceva, dar am învățat să mă valorific pe mine și să înțeleg că trebuie să păstrez în jurul meu oamenii buni, oamenii cu adevărat care merită și care îmi sunt alături și mă iubesc cu adevărat”, a mai spus actrița, în cadrul unui interviu.
Anca Turcasiu a implinit recent 52 de ani

Anca Țurcașiu, despre oamenii din jurul ei

Actrița a pus capăt, în urmă cu aproape doi ani, unei căsnicii de 22 de ani. Anca Țurcașiu nu s-a mai afișat cu nimeni de atunci, deși a spus în repetate rânduri că este pregătită să aibă o nouă relație și că nu este deloc greu de cucerit. Se simte bine în preajma prietenilor și energia oamenilor din jurul ei este foarte importantă pentru actriță.

„Fac sport, am grijă cât dorm, am grijă ce mănânc, am grijă ce oameni am în jurul meu, oameni buni cu o energie pozitivă și mă bucur de fiecare zi pe care o trăiesc. Nu știu dacă am un secret sau ceva, dar am învățat să mă valorific pe mine și să înțeleg că trebuie să păstrez în jurul meu oamenii buni, oamenii cu adevărat care merită și care îmi sunt alături și mă iubesc cu adevărat”, a mai spus actrița, în cadrul unui interviu.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe