Secretul care l-a ajutat pe Elon Musk să devină unul dintre cei mai bogați oameni din lume. Ce face zilnic miliardarul

Mihnea Tălău 09.11.2022, 17:50
Secretul care l-a ajutat pe Elon Musk să devină unul dintre cei mai bogați oameni din lume. Ce face zilnic miliardarul

Cel mai bogat om al planetei, Elon Musk, este o persoană foarte ocupată. Cifrele din conturi nu se rotunjesc fără muncă asiduă și ele vin la pachet cu multă muncă și multe responsabilități. La conferința anuală Ron Baron, miliardarul și-a prezentat programul zilnic.

Elon Musk a ajuns să muncească 120 de ore pe săptămână

Recent, el a preluat supremația platformei  Twitter și, după ce a devenit proprietar cu acte-n regulă a început munca cea mai grea. Cu atâtea afaceri în gestiune, timpul efectiv de lucru al lui Elon Musk a crescut considerabil.

El a recunoscut asta la cea mai recentă conferință Ron Baron, de la New York, care a avut loc pe 4 noiembrie.  Musk spune că, după ce a cumpărat Twitter, a ajuns să muncească 120 de ore pe săptămână.

În afară de Twitter, acesta mai are în portofoliu și Tesla, Nueralink, SpaceX, dar și brandul propriu de cosmetice The Boring Company.

„Volumul meu de muncă a crescut de la 70, 80 de ore pe săptămână la 120 de ore. Merg la somn, mă trezesc, merg la muncă, merg la somn, apoi iar muncă și tot așa șapte zile pe săptămână”, a afirmat Musk.

Elon Musk a invins. A reusit sa cumpere compania Twitter
Twitter

Recent 50% dintre angajații Twitter au fost concediați

Twitter şi-a concediat, la sfârșitul săptămânii trecute aproape jumătate din personal, în urma preluării de 44 de miliarde de dolari de către Elon Musk. Unii dintre cei cărora li se cere să se întoarcă au fost disponibilizaţi din greşeală. Alţii au fost lăsaţi să plece înainte ca managementul să-şi dea seama că munca şi experienţa lor ar putea fi necesare pentru a construi noile caracteristici pe care le prevede Musk, se arată în articol, citând oameni familiarizaţi cu măsurile, scrie Bloomberg.

Twitter a concediat recent 50% dintre angajaţii săi, inclusiv angajaţii din echipa de încredere şi siguranţă, a declarat Yoel Roth, directorul pentru siguranţă şi integritate companiei, într-un tweet, la începutul acestei săptămâni.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...