Secretele de frumusețe ale Taniei Budi. De ce arată atât de bine la 55 de ani

Andrei Simion 28.03.2023, 17:15

Tania Budi și-a dezvăluit secretele de frumusețe. Vedeta a spus ce face pentru a arăta atât de bine la vârsta de 55 de ani, fără să fie nevoită să apeleze la operații estetice, așa cum au ales să facă alte celebrități din România.

Tania Budi, despre unul dintre secretele ei de frumusețe

Tania Budi a dezvăluit că unul dintre secretele ei de frumusețe se referă la efectuarea unui tratament de reîntinerire facială, pe care îl recomandă la începutul fiecărui anotimp. Procedura este minim invazivă și are afecte imediate, ce se mențin pe termen lung.

„A venit primăvara. (…) Am revenit la medicul meu, pentru un tratament nou de reîntinerire a tenului, care se numește M-Rejuvenation. Este exact genul de procedură care mi se potrivește în condițiile în care nu sunt adepta operațiilor estetice, ci prefer tratamentele minim invazive discrete, cu rezultate naturale de întinerire facială.

Sunt deja la a doua ședință de acest tip în decurs de câteva luni, iar îmbunătățirea este vizibilă la nivelul pielii și chiar și în ceea ce privește forma și structura feței. Recomand realizarea acestei proceduri la fiecare schimbare de anotimp”, a spus Tania Budi.

Tania Budi
Tania Budi

Tania Budi, despre cum se menține în formă

De asemenea, Tania Budi a spus că are noroc de o moștenire genetică bună. Însă, vedeta a precizat că nu se bazează doar pe acest avantaj, ci are grijă de ea, trăind ca și când ar avea vârsta de 18 ani.

„Dar am învățat să desenez afacerea foarte bine și acum să am un confort. Eu vreau un confort, am nevoie de timp, eu am nevoie de mine, să mă simt bine cu mine, de prietenii mei. În momentul în care sunt bine cu mine, sunt bine cu oamenii care sunt pe aceeași vibrație cu mine.

Vibrație, pentru mine, înseamnă caracter frumos, înseamnă veselie, chiar pozitivism, deși mă enervează cuvântul”, a spus Tania Budi.

Vedeta și-a propus să fie la fel și la vârsta de 75 de ani, adică distrându-se în cluburi. Tania Budi a subliniat că grija față de sine este cea mai importantă și că aceasta nu înseamnă doar grija referitoare la alegerea unei creme potrivite, pentru că acest lucru ar duce la căpătarea unei priviri goale.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe