Sebastian Dobrincu, anunț despre nuntă. A pregătit deja contractul prenupțial: „Mi se pare mai sigur să existe”

Stan Filon 28.06.2023, 09:44

Sebastian Dobrincu a venit cu un anunț important despre nunta cu frumoasa Ioana Ignat! Omul de afaceri este foarte cunoscut în mediul businessului pentru că nu face mișcări greșite, ci doar calculate până la ultima virgulă. Ei bine, se pare că așa se pregătește și de nuntă. A vorbit despre contractul prenupțial.

Sebastian Dobrincu, anunț despre nuntă

Sebastian Dobrincu este deja un om de afaceri cu multe milioane de euro, deși are numai 24 de ani. Este însă milionar de câțiva ani de zile și nu a ajuns aici dintr-o întâmplare, ci a muncit mult și și-a calculat perfect pașii în mediul afacerilor.

Are o relație frumoasă de iubire cu Ioana Ignat și nu exclude să facă pasul cel mare alături de frumoasa sa iubită, pe care a recunoscut că o vede în viitorul său. La cât îl știm de calculat, mulți s-ar gândi că Sebastian Dobrincu ar adopta metoda contractului prenupțial, așa cum obișnuiesc să facă milionarii.

Sebastian Dobrincu, anunt despre nunta
Sebastian Dobrincu, anunt despre nunta

”Mi se pare mai sigur să existe decât să nu existe”

Ei bine, omul de afaceri a vorbit despre acest aspect și a recunoscut că nu are de gând să încheie un astfel de contract cu frumoasa lui iubită, atunci când se vor decide să îmbrace hainele de mire și mireasă. Până atunci însă, cei doi tineri se bucură de viață și își fac toate poftele.

”Eu cred că lucrurile merg într-o direcție foarte frumoasă. Eu urăsc birocrația, nu suport niciodată. Este o formalitate puțin importantă pentru mine. Mi se pare mai sigur să existe decât să nu existe. Vreau ca femeia de lângă mine să fie de acord să clădim și să împărțim împreună. Sunt dispus să împart tot”, a declarat Sebastian Dobrincu.

Sebastian Dobrincu a mai vorbit și anul trecut despre relația pe care o are, însă a mărturisit că nu obișnuiește să își facă obiective dinainte cu Ioana Ignat. Cei doi așteaptă să vadă cu cei îi surprinde fiecare zi care trece și el a declarat că trăiesc de pe o zi pe alta, fără prea multe planuri de viitor. A recunoscut că va avea timp, odată ce vor înainta în vârstă.

”Nu avem niciun plan. Trăim de pe o zi pe alta. Suntem tineri, ne permitem. Mai încolo, mai greu să faci planuri de pe o zi pe alta, dar acum merge. Nu avem niciun plan de nimic”, a mai spus el.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...