Seamănă leit cu fiica ei. O recunoști pe celebra cântăreață de la noi? ”Viața era mult mai simplă atunci”

Stan Filon 01.06.2021, 14:23

O cântăreață celebră din România, ascultată foarte mult și peste hotare, și-a surprins fanii chiar de Ziua copilului! Aceasta a postat pe o rețea de socializare o fotografie cu ea când era mică. A fost un copil frumos, iar acum este o femeie superbă!

O cântăreața din România a postat o fotografie din copilăria sa

Postarea de pe Facebook s-a umplut rapid de comentarii precum: ”De atunci superbă!”, ”Aș jura că este: «Veronica, Veronica, fată dulce și cuminte!”, ”Adorabilă!!”. Dacă încă nu v-ați prins cine este, atunci vă mai facem o mică descriere.

Este căsătorită cu un cântăreț român, cu care are doi băieței frumoși, dar mai are o fiică superbă, care îi seamănă leit, dintr-o altă căsătorie. Ei bine, dacă tot nu v-ați prins despre cine vorbim, înseamnă că nu ați trăit în România în ultimii ani. Este vorba despre superba Antonia!

O cantareata din Romania a postat o fotografie din copilaria sa
O cantareata din Romania a postat o fotografie din copilaria sa

Seamănă leit cu fiica ei

Cântăreața a postat pe data de 1 iunie o fotografie cu ea mică. Alături de fotografie a scris un mesaj scurt și concis: ”Viața era mult mai simplă atunci…”. Ei bine, viața Antoniei a fost una din care ar putea fi inspirat oricând un film de acțiune, dragoste, dar și o lecție despre cum să mergi înainte orice s-ar întâmpla, așa cum a făcut Antonia.

S-a căsătorit de mică cu italianul Vincenzo Castellano, a devenit mamă la 20 de ani, dar căsnicia nu a mers. Gurile rele spun că Alex Velea ar fi intervenit în căsnicia frumoasei Antonia. Cert este că ambii erau în alte relații care s-au destrămat, așa că acum formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România.

Alex Velea spunea că a simțit prejudecățile românilor, la vremea respectivă, dar totul a revenit la normal după ce s-a văzut că au gânduri serioase și și-au întemeiat chiar și o familie frumoasă.

Poveste cu final fericit

”Nu suntem nici primul cuplu care provine din mariaje eșuate, din căsătorii care nu au mers, și nici ultimul. Suntem niște oameni care și-au căutat norocul și fericirea. Până atunci nu am avut probleme, nu s-a zis nimic urât nici de mine, nici de ea. În anul ăla au încercat să ne distrugă cu treaba asta. Nu a mers.

Până la urmă oamenii ne-au luat în brațe când am spus că da, suntem împreună, [și că] urmează să avem și un copil. Așa a fost anunțul. Și am intrat în normalitate. Ea a trăit experiența asta de a avea un copil la o vârstă extrem de fragedă, la 20 de ani, dar, până la urmă, este foarte bine pentru că așa a vrut Dumnezeu. Este o mamă tânără și fericită, împlinită”, declara artstul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...