Celebru interpret de muzică populară, tată pentru a doua oară? Bărbatul a avut un trecut controversat: “Mi-am pus un mare semn de întrebare” VIDEO EXCLUSIV

Rebeka Pascu 14.02.2024, 15:30

Nicușor Iordan este unul dintre cei mai talentați și apreciați interpreți de muzică populară, având una din cele mai bune voci masculine de folclor din Romania. Bărbatul în vârstă de 44 ani a devenit tată pentru prima oară în anul 2020. El și soția sa, Oana, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 6 ani, iar acum își doresc un frățior sau o surioară pentru fiica lor.

Nicușor Iordan este un tată împlinit! Artistul, despre fiica lui, Antonia Nicole!

Nicușor Iordan a fost prezent la Revelionul Artiștilor, petrecere organizată de Claudia Ghițulescu și ne-a oferit un interviu exclusive despre viața de familie.

Artistul este împlinit atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Solistul are o familie frumoasă alături de soția lui Oana și de fiica lor Antonia Nicole. Micuța este centrul Universului lor și le aduce zâmbetul pe buze în fiecare zi.

Se pare că fetița a moștenit talentul tatălui său. Chiar dacă este micuță, Antonia și-ar fi descoperit latura artistică, iar Nicușor Iordan spune că îi va fi alături în viitor, să o susțină în orice își dorește. Cu toate acestea, dacă se gândește pe plan îndelungat, bărbatul crede că nu ar accepta ca fiica sa să plece de acasă:

“Fetița este bine și sunt bucuros că a împlinit 3 ani și 3 lunițe și a descoperit latura muzicală. A înzestrat-o Dumnezeu cu ureche muzicală, este primul pas și sunt foarte mulțumit. Dacă va vrea să cânte în viața asta, va avea sprijinul meu. Îmi doresc să aibă o profesie cu totul alta, iar muzica să fie un hobby.

Nu mi-aș dori ca muzica să fie meseria principală, pentru că în timpul pandemiei am văzut cât de greu a fost și mi-am pus un mare semn de întrebare. Trebuie să ai și o altă meserie. Nu știm ce va fii peste 15, 20 de ani.

Nu aș fi pregătit să plece de acasă! Este un îngeraș de la bunul Dumnezeu. Nu aș putea să mă obișnuiesc cu ideea nici măcar să plece la studii în străinătate, cel puțin în momentul de față.

Aș opta să rămână în țară, avem atât de mulți profesori buni și ar putea să facă orice își dorește.”, ne-a declarat Nicușor Iordan despre fiica sa, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Nicușor Iordan, tată pentru a doua oară?

Artistul de muzică populară își dorește să devină tată pentru a doua oară și ne-a declarat în exclusivitate pentru Impact.ro că lucrează la această dorință:

“Cred că Dumnezeu se va îndura, ne va asculta rugăciunile și sper să avem o pereche. Ne dorim al doilea copil, sperăm să ni se îndeplinească dorința, acum nu am nimic de spus, dar theoretic lucrăm la asta. Vedem când va rândui Bunul Dumnezeu!”, ne-a declarat Nicușor Iordan în exclusivitate pentru Impact.ro

Citește și: NOSFE a lăsat în urmă sute de piese nelansate. Mădălina Crețan, soția regretatului artist, va apela la ajutorul inteligenței artificiale! EXCLUSIV – IMPACT.ro

Trecutul controversat al lui Nicușor Iordan! Bărbatul a fost acuzat de viol!

Anamaria Rosa Preda l-a acuzat pe Nicușor Iordan că a abuzat-o sexual pe vremea când era încă minoră, după moartea tatălui ei, în 2016. Tânăra spunea că nu-şi aminteşte exact ce s-a întâmplat pentru că, i s-ar fi pus ceva în băutură.

Totuși, ea spunea că ar fi găsit fotografii cu ea semi-dezbrăcată în telefonul lui Nicușor Iordan și a ascultat înregistrarea unui act sexual în care ea și prietenul tatălui său erau protagoniști. Nicuşor Iordan a negat vehement acuzaţiile Anamariei Preda. Pe atunci, artistul a postat un mesaj pe Facebook despre această situație:

“Dragii mei. Astăzi am avut parte de un nou atac mediatic în ceea ce mă privește. S-a schimbat doar televiziunea! Înțeleg să resping toate acuzațiile care mi se aduc, este opinia domnișoarei Ana Maria și atât.

Chiar dacă opinia acesteia este exprimată și în scris! Înțeleg că este o anchetă penală în curs, fapt pentru care îmi rezerv dreptul de a nu mă exprima în amănunt în media, pentru moment… Legislația penală prevede clar că urmărirea penală este nepublică.

Mi-au fost aduse atâtea acuzații, s-au făcut afirmații mincinoase, fără noimă, sunt stupefiat. Precizez că nu am fost informat oficial despre anchetă!

Fac mențiunea că după ce am fost șantajat cu formularea unei plângeri penale pentru avantaje patrimoniale, acum de încearcă un șantaj mediatic în ceea ce mă privește.”, a scris Nicușor Iordan în acea perioadă pe Facebook.

Citește și: Ruxi Opulenta, o mătușă de nota 10! Câți bani îi dă lunar nepoatei sale: “Chiar este copilul meu!” VIDEO EXCLUSIV – IMPACT.ro

Urmăriți Impact.ro și pe