Surpriza pregătită de Marius Elisei pentru Oana Roman. Vedeta, uimită de gestul fostului soţ

Ioana Bucur, Mihai Ianoși 24.05.2021, 09:38
Surpriza pregătită de Marius Elisei pentru Oana Roman. Vedeta, uimită de gestul fostului soţ

Care a fost surpriza pregătită de Marius Elisei pentru Oana Roman. Vedeta, uimită de gestul fostului soț. Fiica fostului premier al României a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, în ultimele zile.

Surpriza pregătită de Marius Elisei pentru Oana Roman

Fanii Oanei Roman au fost încântați să vadă că, după aproape trei luni de când au semnat actele de divorț, vedeta și fostul ei soț au reușit să petreacă timp împreună, departe de problemele de acasă. Așa cum și-a obișnuit deja cei aproape 250 de mii de urmăritori de pe Instagram, fiica lui Petre Roman a postat în fiecare zi, iar imaginile în care apare alături de Marius au dat startul unui val de speculații despre o posibilă împăcare. Împreună cu fiica lor, Isabela, s-au bucurat de toate serviciile puse la dispoziție de hotelul de lux în care au fost cazați, de la masaj până la orele petrecute la piscina încălzită de afară.

Surpriza pregătită de Marius Elisei pentru Oana Roman a fost dezvăluită abia la finalul excursiei în familie. Vedeta, uimită de gestul fostului soț, a explicat totul pe pagina sa de Instagram.

„Am petrecut weekendul într-un hotel în care îmi doream demult să vin. Am venit în calitate de client cu o rezervare făcută prin agenție! Practic a fost ideea lui Marius să petrecem un weekend cu Isa și el a ales hotelul, eu am aflat unde vom sta doar când am ajuns în fața hotelului. Mi-a plăcut. O să fac un review pe story cu impresiile despre hotel”, a scris Oana Roman, pe Instagram.

Surpriza pregătită de Marius Elisei pentru Oana Roman
Mesajul postat de Oana Roman

Au sărbătorit împăcarea?

După ce s-au cazat și s-au relaxat la piscina hotelului, Oana Roman și Marius Elisei au plecat cu micuța Isabela la o plimbare prin centrul Brașovului. Sâmbătă seara, Marius a postat un InstaStory, în care i-a dat tag și Oanei, ce îi arată pe cei doi la un restaurant, ciocnind câte un pahar de vin. Fotografia a fost postată apoi și de fiica lui Petre Roman, pe pagina sa. Oare Oana Roman şi Marius Elisei au sărbătorit împăcarea?

Vacanța în trei a fost o surpriză la care spera vedeta de ceva vreme. La începutul primăverii, Oana dezvăluia că își invitase, la insistențele Isabelei, fostul soț într-o vacanță în Egipt, însă fusese refuzată. Mai mult, ea spunea că bărbatul făcea tot ce îi stăta în putere să evite orice întâlnire cu ea:

„Am fost în februarie în Egipt, mi-a plăcut mult acolo. E ziua mea pe 13 aprilie, fac 45 de ani. Cu nebunia asta cu COVID-ul nu pot să fac nimic, petrecere. Așa că am zis să plec o săptămână în vacanță. Isa și-a dorit ca Marius să meargă cu noi în vacanță. Data trecută când am mers amândouă în vacanță, Isa l-a sunat că vrea ca data viitoare să vină și el cu noi. L-am sunat acum să vină cu noi că vrea Isa. A zis: nu vin. Nu e scump, e până în 500 de euro, sigur și-ar permite, la 5 stele, e un lux incredibil. Și aseară a fost la noi s-o ia pe Isa la el. I-am zis iar să vină și m-a refuzat. L-am întrebat: ai pe cineva? Isa mi-a zis că ai avea mai multe. Și el mi-a zis: „Nu, am decât una singură”!”, a spus Oana Roman, la emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...