Se fac angajări la Pompieri. Sunt zeci de posturi vacante. Unde trebuie să aplici

Beatrice Dumitru 12.05.2022, 22:22
Se fac angajări la Pompieri. Sunt zeci de posturi vacante. Unde trebuie să aplici

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a anunţat că are disponibile locuri de muncă, printre care și posturi de ofițeri și subofițeri. „Și TU poți face parte din echipa noastră”, este mesajul prin care  IGSU anunță că vrea să-și întregească colectivul. Iată unde pot aplica cei interesați să lucreze la Pompieri.

Ce posturi sunt disponibile

Vești bune, dacă îți dorești să lucrezi la Pompieri pentru că Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă face angajări. În anunțul postat de IGSU sunt prezentate detalile legate de, recrutare, de condițiile de angajare și de numărul locurilor disponibile.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență are 44 de locuri disponibile, dintre care 39 de posturi de ofițer și 5 de subofițer, iar procedurile pentru recrutare sunt prin încadrare directă/rechemare în activitate.

Se fac angajări la Pompieri. Sunt zeci de posturi vacante. Unde trebuie să aplici
IGSU a anunțat că face angajări. Sursa foto: Facebook / IGSU

Posturile scoase la concurs vizează structurile suport din domeniile prevenire, juridic, logistică, financiar, achiziții, resurse umane și fonduri europene.
Astfel, dacă îți dorești o carieră prin care să ai șansa de a învăța și de a performa într-o echipă care îți va valorifica potențialul, te așteptăm în rândurile noastre”, scrie în anunțul IGSU, postat pe pagina de Facebook.

Unde pot aplica cei intersați

În anunț, IGSU mai precizează și unde pot aplica cei interesați să facă parte dintr-o echipă competitivă. Meseria de pompier presupune efectuarea unei game largi de operatiuni de salvare, în special de stingere a incendiilor.

Toți cei care doresc să aplice pentru posturile scoase la concurs, pot accesa web site-ul inspectoratului general – www.igsu.ro, secțiunea „CARIERĂ”, informează IGSU .

De asemenea, IGSU a anunțat că în ultimele 24 de ore pompierii au gestionat peste 1.400 de intervenții, au acordat asistență medicală de urgență celor 1.231 persoane care au necesitat sprijin din partea echipajelor SMURD, iar cinci persoane au fost salvate pe parcursul intervențiilor.

Una dintre cele mai relevante misiuni înregistrate în ultimele 24 de ore a fost gestionată de pompierii bucureșteni, în urma unui incendiu izbucnit la o fabrică de mezeluri din localitatea Buftea. După mai multe ore de luptă cu flăcările, salvatorii au lichidat incendiul, fără a fi înregistrate victime.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...