Scuza lui Vladimir Putin după o criză de tuse în timpul unei declaraţii de presă. Ce s-ar fi întâmplat cu preşedintele rus

Badea Violeta 22.07.2022, 09:13
Scuza lui Vladimir Putin după o criză de tuse în timpul unei declaraţii de presă. Ce s-ar fi întâmplat cu preşedintele rus

Diverse speculații privind starea de sănătate a lui Vladimir Putin au apărut imediat după ce acesta a ordonat invadarea Ucrainei. De curând, președintele rus a stârnit și mai multe zvonuri privind starea sa de sănătate, după ce a avut o criză de tuse în timpul unei declaraţii de presă. Iată ce s-ar fi întâmplat, de fapt, cu președintele Rusiei!

Vladimir Putin a tușit de nenumărate ori în timpul unei declarații de presă. Cum s-a scuzat președintele rus

După ce a aterizat în capitala iraniană, președintelui rus Vladimir Putin a făcut câteva declarații de presă și a tușit de mai multe ori, astfel că au apărut, din nou, numeroase speculații cu privire la starea sa de sănătate.

Sătul de aceste zvonuti, purtătorul său de cuvânt, Dmitri Peskov, a declarat jurnaliștilor că au existat zvonuri în Occident cu privire la sănătatea lui Putin în ultimele luni, dar că informațiile potrivit cărora acesta ar fi bolnav nu sunt „decât niște făcături”, potrivit Reuters.

„Totul este în regulă cu sănătatea sa”, a declarat Dmitri Peskov, ca răspuns la o întrebare în cadrul briefingului său zilnic.

„Știți că specialiștii în informații ucraineni, precum și cei americani și britanici, au aruncat în ultimele luni diverse falsuri despre starea de sănătate a președintelui – nu sunt decât făcături”, a mai adăugat el.

Cum explică Putin criza de tuse pe care a avut-o

Un mic pas greșit al lui Vladimir Putin după aterizarea la Teheran a declanșat o nouă rundă intensă de speculații cu privire la starea sa de sănătate.

Faptul că a tușit în timpul unei apariții publice miercuri, 21 iulie, a alimentat și mai mult zvonurile. Agenția de știri Interfax l-a citat pe liderul de la Kremlin spunând că a răcit ușor în timpul unei vizite în Iran cu o zi înainte.

A fost foarte cald ieri în Teheran, plus 38 (de grade Celsius), iar aerul condiționat era foarte puternic acolo. Așa că îmi cer scuze”, a declarat președintele Rusiei, în vârstă de 69 de ani, citat de sursa menționată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...