Scrisoarea controversată pe care Meghan Markle i-a trimis-o regelui Charles. Acum s-a aflat de ce nu vine la încoronare

Beatrice Dumitru 23.04.2023, 11:29
Scrisoarea controversată pe care Meghan Markle i-a trimis-o regelui Charles. Acum s-a aflat de ce nu vine la încoronare

Meghan Markle i-a trimis o scrisoare regelui Charles, după ce ea și Harry au apărut în emisiunea celebrei Oprah Winfrey, în martie 2021, și au afirmat că un memebru al familiei regale a speculat cu privire la culoarea pielii fiului lor nenăscut. Acum s-a afkat ce ia scris ducesa de Sussex socrului său și de ce nu va fi prezentă la încoronarea acestuia.

Ce i-a scris Meghan Markle regelui Charles

Afirmațiile lui Meghan Markle și ale lui Harry din cadrul interviului acordat în emisiunea lui Oprah Winfrey au aruncat monarhia în criză, în timp ce familia regală s-a confruntat cu acuzații de rasism. Soția lui Harry ar fi trimis scrisoare ca răspuns la un mesaj al lui Charles, prințul de Wales la acea vreme, în care își exprima tristețea pentru ruptura din familie.

Ducesa de Sussex i-a trimis o scrisoare regelui Charles în care își exprimă îngrijorarea cu privire la părtinirea inconștientă a familiei regale, iar o sursă aproipiata familiei regale a spus că acesta ar fi un motiv pentru care Meghan Markle nu participă la încoronarea regelui, susținând că simte că nu a primit un răspuns satisfăcător la preocupările sale.

Scrisoarea controversată pe care Meghan Markle i-a trimis-o regelui Charles. Acum s-a aflat de ce nu vine la încoronare
Meghan Markle și prințul Harry au renunțat la familia regală.

Meghan Markle, confruntare cu presa britanică

Acum, Meghan Markle critică presa britanică după ce a susținut că scrisorile schimbate cu socrul său au determinat-o să ia decizia de a nu participa la încoronarea acestuia, Este cea mai recentă confruntarea a soției lui Harry cu presa din Marea Britanie.

Un purtător de cuvânt al ducesei de Sussex, a spus că aceasta „își trîiește viața în prezent, fără să se gândească la corespondențele de acum doi ani legate de conversațiile de acum patru ani”.

Orice părere contrară cu privire la scrisori este falsă și sincer ridicolă. Încurajăm presa tabloide și diverși corespondenți regali să oprească circul obositor pe care singuri îl creează”, a spus purtătorul de cuvânt al lui Meghan Markle, citat de CNN.

Afirmațiile despre corespondența dintre Charles și Meghan Markle vin cu două săptămâni înainte de încoronarea regelui Charles, la care va participa și Harry, dar fără soția sa care a ales să rămână în Statele Unite, cu copiii cuplului.

Regele Charles și Regina Camilla vor fi încoronați pe 6 mai la Westminster Abbey, ocazie cu care vor avea loc trei zile de sărbători publice în toată țara.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...