Ce vor păți Harry și Meghan dacă se vor duce la încoronarea Regelui Charles. S-a aflat planul familiei regale

Andrei Simion 13.03.2023, 15:41
Ce vor păți Harry și Meghan dacă se vor duce la încoronarea Regelui Charles. S-a aflat planul familiei regale

Prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, ar putea avea parte de o surpriză dacă vor decide să meargă la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Planul familiei regale britanice a fost dezvăluit, în contextul în care fiul cel mic al suveranului a lansat numeroase acuzații în cartea sa de memorii, „Rezerva/ Spare”.

Ce ar păți Prințul Harry și Meghan Markle dacă ar merge la încoronare

Prințul Harry și Meghan Markle ar putea fi întâmpinați cu „răceală” de către membrii familiei regale britanice în cazul în care vor merge la încoronarea Regelui Charles al III-lea, ce va avea loc la data de 6 mai. Unii membri ai familiei nu vor să socializeze cu cei doi, în urma lansării cărții „Rezerva/ Spare” și a documentarului „Harry și Meghan”, de pe Netflix.

„Aceștia vor fi tratați rece de foarte mulți membrii ai familiei. Unul dintre ei a spus: Sper că vor fi așezați în Islanda.

Mulți din familie pur și simplu nu mai vor să aibă nimic de-a face cu ei. Dacă trebuie să îi vadă la încoronare, atunci așa să fie, dar nu vor să socializeze cu ei”, a spus o sursă apropiată de familia regală britanică, potrivit Daily Mail.

Revenirea cu care Meghan Markle vrea sa dea lovitura
Prințul Harry și Meghan Markle

Încoronarea Regelui Charles al III-lea coincide cu un eveniment important pentru Harry și Meghan

Prințul Harry și Meghan Markle au spus că au primit „corespondență prin e-mail” cu privire la încoronarea Regelui Charles al III-lea și a reginei consort Camilla, ce va avea loc pe 6 mai, însă nu au dezvăluit dacă au hotărât să participe sau nu.

Cei doi copii ai celebrului cuplu, Archie și Lilibet, nu au primit încă invitațiile la ceremonia de încoronare a bunicului lor patern. De altfel, ceremonia coincide cu cea de-a patra aniversare a lui Archie și nu se știe dacă prințul Harry și Meghan Markle vor alege să rămână acasă, în California, ca să o sărbătorească, sau dacă vor zbura împreună cu familia în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

Urmăriți Impact.ro și pe