Scoțienii de la Rangers se folosesc deja de imaginea lui Ianis Hagi! Contractul de milioane pe care l-a prezentat

Redacția IMPACT 26.02.2020, 17:21
Scoțienii de la Rangers se folosesc deja de imaginea lui Ianis Hagi! Contractul de milioane pe care l-a prezentat

După nici o lună de zile de când a ajuns la Glasgow Rangers, Ianis Hagi a fost ales să reprezinte contractul semnat cu Clarity Sports. Înțelegerea este valabilă trei ani și jumătate, iar valoarea acestuia se ridică la o sumă fabuloasă. De ce au ales scoțienii de la Rangers să se folosească de imaginea lui Ianis Hagi?

Ianis Hagi, imaginea scoțienilor de la Rangers. Cât valorează contractul?

Prin contractul semnat de Glasgow Rangers cu Clarity Sports, aceștia din urmă vor asigura transportul diferitelor echipe ale clubului până în 2023. Fotbalistul ales pentru a prezenta această înțelegere este nimeni altul decât Ianis Hagi, în ciuda faptului că astfel de contracte de publicitate și sponsorizări sunt anunțate, de obicei, de jucători emblematici ai clubului.

Ianis este văzut drept unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei, după ce a marcat două goluri în fazele superioare ale Europa Legue și de aceea scoțienii de la Rangers l-au ales pentru a prezenta parteneriatul. Contractul încheiat cu Clarity Sports, o firma importantă din Marea Britanie, le va celor de Rangers o sumă de 5 milioane de lire sterline anual, plus discount-uri pentru suporteri.

ianis hagi, contract, scotieni, rangers
Ianis Hagi, imaginea scoțienilor de la Rangers

”Suntem încântați să anunțăm un parteneriat de trei ani și jumătate cu Clarity Sports, care va deveni furnizorul oficial de servicii de transport al clubului. Experții acestei firme vor asigura transportul primei echipe, iar Sportsbreaks.com va asigura deplasări pentru fanii noștri.

Clarity va facilita transportul primei echipe în meciurile din Europa. Sportsbreaks.com, o ramură a celor de la Clarity, condusă de echipa din spatele Thomas Cook Sport, le va oferi fanilor șansa să o vadă pe Rangers în deplasările din țară, prin pachetele oferite, inclusiv la derby-ul cu Celtic, de pe 15 martie 2020”, anunță Rangers, pe site-ul oficial.

După ce fiul lui Ianis Hagi a marcat două goluri în 16-imile de finală din Europa League, secundul lui Steven Gerrard la Glasgow Rangers a anunțat că împrumutul lui Ianis Hagi de la formația belgiană Genk ar putea să devină transfer definitiv. Însă, condiția ar fi ca Ianis să continue să joace la fel de bine.

„Am avut momente bune şi în trecut, dar e incredibil să dai două goluri într-un meci de cupele europene. A trebuit doar să rămânem optimişti, să muncim şi, da, se întâmplă lucruri incredibile pe Ibrox”, a declarat fotbalistul în vârstă de 21 de ani, după ce a marcat două goluri în meciul cu Sporting Braga.

Urmăriți Impact.ro și pe