Kira și Ianis, cadou emoționant pentru Hagi. Ce surpriză uriașă a primit Regele din partea copiilor chiar de ziua lui. Foto și video

Ianis Hagi a fost văzut deseori în spațiul public drept o tânără speranță nu doar a fotablului românesc, ci și a generațiilor tinere care vin din urmă și care pun România pe un loc mai sus pe harta performanțelor sportive și nu numai.

Ianis Hagi a marcat un gol spectaculos de ziua Regelui Fotbalului

Fiul lui Gică Hagi, pare să îi calce pe urme tatălui său. Chiar miercuri, de aniversarea lui Hagi, Ianis i-a făcut cel mai frumos cadou posibil la împlinirea vârstei de 55 de ani. Tânărul a marcat  golul decisiv al victoriei obținute de Rangers pe teren propriu cu Hibernian, scor 2-1.

Ianis Hagi. Foto: Telekom Sport

Ianis Hagi. Foto: Telekom Sport

Cu această ocazie, publicațiile de profil nu au putut să nu remarce faptul că bucuria de pe teren a lui Ianis seamănă izbitor cu cele de odinioară ale celui supranumit „Maradona din Carpați”.

Totodată, după golul impresionant al lui Ianis Hagi, acesta a mers în dreptul unei camere de pe teren unde i-a transmis un mesaj emoționant tatălui său, cu prilejul aniversării acestuia.

„La mulți ani, tată! Te iubesc!”, sunt cuvintele care se pot citi pe buzele tânărului victorios.

Nici Kira Hagi nu s-a lăsat mai prejos, având propria sa urare pentru tatăl său, de ziua lui.

„Sunt cea mai norocoasă din lume pentru că te pot numi “tată” şi îți fac şi eu o urare să audă toată lumea: să fii sănătos, să fii bucuros şi să ne trăieşti mulți ani fericiți! Te iubesc până la cer şi înapoi! ❤

Love you dad!”, este mesajul postat pe Instagram de Kira Hagi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI