Scoțienii, cuvinte de laudă la adresa lui Ianis Hagi pentru modul în care și-a cerut iubita în căsătorie. Ce au scris ziarele

Stan Filon 22.06.2023, 20:55
Scoțienii, cuvinte de laudă la adresa lui Ianis Hagi pentru modul în care și-a cerut iubita în căsătorie. Ce au scris ziarele

Scoțienii au fost impresionați de prestația lui Iannis Hagi din afara terenului, de data aceasta. Fotbalistul lui Rangers și-a cerut iubita în căsătorie, într-un peisaj de vis, iar fanii români, cât și cei scoțieni au fost impresionați de cât romantism a dat dovadă fiul lui Gheorghe Hagi.

Scoțienii au avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Ianis Hagi pentru modul în care și-a cerut iubita în căsătorie

Iannis Hagi s-a decis să-și ceară iubita în căsătorie, la doar două zile după remiza naționalei României făcută în Elveția, scor 2-2, în preliminariile Euro 2024. Chiar dacă nu a reușit să impresioneze în teren, fiul lui Gică Hagi a înduioșat internetul cu pozele în care și-a cerut iubita de soție.

Ianis Hagi a dus-o pe Elena Tănase la Paris, unde a căzut într-un genunchi și a întrebat-o pe frumoasa lui iubită dacă vrea să fie soția lui. Tânăra a acceptat pe loc să devină doamna Hagi, iar momentul a făcut furori în mediul online.

Scotienii au avut doar cuvinte de lauda la adresa lui Ianis Hagi pentru modul in care si-a cerut iubita in casatorie
Scotienii au avut doar cuvinte de lauda la adresa lui Ianis Hagi pentru modul in care si-a cerut iubita in casatorie

”Tu. Eu. Noi”

Gestul lui Ianis Hagi a fost urmărit de presa română, dar și cea din Scoția, acolo unde mijlocașul evoluează pentru Rangers. Britanicii au reflectat pe larg evenimentul, subliniind romantismul de care a dat dovadă fotbalistul.

„Este obișnuit să ofere spectacol, dar cea mai frumoasă prestație de până acum a fost după ce s-a lăsat în genunchi pentru a-și cere partenera în căsătorie. Fotbalistul lui Rangers a distribuit o fotografie cu Turnul Eiffel în fundal, în timp ce a transmis mesajul , au notat cei de la Glasgowlive, care sunt convinși că Ianis va reveni și mai puternic la formația sa de club: ”Hagi s-a reîntors la forma fizică completă avută înaintea accidentării de lungă durată și este gata să confirme în pre-sezon și să caute să-și asigure un loc de titular în echipa lui Michael Beale”.

Ce mesaj i-a transmis Gică Hagi fiului său

Gică Hagi este și el foarte fericit de decizia luată de fiul său. În plus, a avut și cțteva sfaturi pe care i le-a trimis singurului său băiat.

„Sunt fericit. Bravo lui, își asumă, ia decizii și e responsabil. E un copil liniștit, un copil care știe ce are de făcut, sunt foarte fericit. Eu, ca părinte, sunt foarte liniștit. Am fost printre primii care au aflat. Doar ce s-a întâmplat, e între ei și le-am transmis să se împace unul cu celălalt, să se înțeleagă și să meargă împreună pentru că doar așa pot să fie puternici. Sunt foarte fericit. Mă bucur că Ianis crește, devine responsabil. Mă bucur, el decide”, a spus Hagi, la Fotbal Club.

Dar cine este Elena Tănase, viitoare Hagi? Ei bine, tânăra este originară din Constanța și a studiat la Colegiul Național Mircea cel Bătrân din localitatea de la malul Mării Negre. Este aromâncă și provine dintr-o familie extrem de bogată, tatăl fetei fiind un prosper om de afaceri din Constanța, cu afaceri în imobiliare și agricultură.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...