Imaginile momentului. Ianis Hagi a cerut-o de soție pe Elena la Paris FOTO

Beatrice Dumitru 21.06.2023, 18:35

Ianis Hagi este unul dintre jucătorii reprezentativi ai naționalei României. Dacă pe plan profesional a fost nevoit să stea departe de teren un an de zile, din cauza unei accidentări, pe plan personal este mai fericit ca oricând. El se iubește cu frumoasa Elena Tănase, pe care a cerut-o de soție la Paris. Iată imaginile momentului cu cei doi îndrăgostiți.

Ianis Hagi s-a logodit cu Elena

Ianis Hagi (24 ani) trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu superba Elena Tănase, deși locuiesc la mii de kilometri distanță. Fotbalistul joacă în Scoția, la Glasgow Rangers, în timp ce iubita sa locuiește la Constanța, dar, chiar și așa, relația celor doi rezistă cu brio și se înțeleg de minune.

Acest lucru îl dovedește și gestul lui Ianis Hagi, care a făcut pasul mare și a cerut-o de soție pe Elena Tănase, chiar în orașul iubirii, Paris, anunță în exclusivitate PlaySport. Așa cum se poate observa din imaginile din Galeria Foto, frumoasa șatenă nu se aștepta să primească inelul și a fost extrem de emoționată. Ea a spus, fără să stea pe gânduri, ”Da” cererii în căsătorie, iar acum urmează nunta.

Imaginile momentului. Ianis Hagi a cerut-o de soție pe Elena la Paris FOTO
Ianis Hagi și Elena Tănase.

Cine este Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi

Elena Tănase locuiește la Constanța și este de origine aromână. Aceasta are 19 ani și studiază la Colegiul Național Mircea cel Bătrân din orașul natal. Tatăl tinerei, Dimciu-Palavoti Tănase, este un cunoscut om de afaceri și are business-uri în domeniul construcțiilor, cât și în agricultură și este bun prieten cu Gică Hagi.

În urmă cu câteva luni, Ianis Hagi spunea că își dorește să aibă o familie și să devină tată și că va face acest pas la momentul potrivit.

”Relaţia mea îmi place să o am privată, pentru că aşa îmi place să o am zi de zi. Relaţia noastră este atât de frumoasă încât ne bucurăm de ea. Cred că este cel mai frumos lucru de pe lume să ai o familie. Îţi doreşti ca la un moment dat să ai familie, să te căsătoreşti, să ai copii, să ştii că toată familia depinde de tine. Cu siguranţă îmi voi dori în viitor o familie, dar o iau pas cu pas. Când vine momentul potrivit ştii când e”, spunea Ianis Hagi, la Pro Arena, în februarie 2023.

Înainte, fiul lui Gică Hagi a avut o relație cu Cristina Lung, nepoata lu Silviu Lung, fost portar al Craiovei și al naționalei României. În 2021, Ianis Hagi a recunoscut că se iubește cu Elena Tănase.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...