Schimbări importante în Poliția Română. Decizie de ultimă oră

Diana Radu 01.07.2020, 18:18
Schimbări importante în Poliția Română. Decizie de ultimă oră

MinistrulAafacerilor Interne, Marcel Vela împreună cu șeful Poliției Române, Liviu Vasilscu, au făcut schimbări importante la vârful a trei inspectorate județene. Printr-un ordin de ministru au fost schimbați din funcții mai mulți șefi din Poliția Română.

Mai mulți șefi din Poliția Română au fost înlocuiți în funcții

Marcel Vela a emis un ordin de ministru pe 30 iunie, prin care l-a schimbat din funcție pe comisarului-șef de poliție Constantin Dancu, acesta având dreptul de a se pensiona. Constantin Dancu a deținut funcția de șef al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța din anul 2017. Acesta va fi înlocuit de la 1 iulie 2020 la comanda IPJ Constanța timp de trei luni cu comisarul-șef de poliție Constantin Adrian Glugă, potrivit ordinului emis de ministrul Afacerilor Interne.

Constantin Adrian Glugă este născut în localitatea Valea Mare, judeţul Vâlcea, iar din data de 6 ianuarie 2020 a fost împuternicit şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, se arată pe site-ul IPJ Constanța.În perioada 22 aprilie 2016 – 5 ianuarie 2020, acesta a deținut funcția de şef al Inspectoratului de Politie Judeţean Brăila.
politia romana, schimbari, decizie
Mai mulți șefi din Poliția Română au fost înlocuiți în funcții

Tot prin ordin de ministru va înlocuit în funcția de adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, de la 1 iulie și comisarul-șef de poliție Marin Dincă. În locul lui a fost împuternicit să-și înceapă activitatea de la aceeași dată comisarul de poliție Marian Nucu, pe o perioadă de trei luni.

Prin același ordin emis de ministrul Afacerilor Interne de la 1 iulie, comisarul-șef de poliție Aurelian Alin Petecel a fost împuternicit să îndeplinească, pe o perioadă de 3 luni,  atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Și la Timiș a fost împuternicit să-și înceapă activitatea pe o perioadă de trei luni comisarul-șef de poliție Dan Constantin Stoicănescu în funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Urmăriți Impact.ro și pe