Schimbarea WhatsApp de care trebuie să știe toți utilizatorii. Ce poți face acum cu ușurință

Stan Filon 05.12.2020, 15:40
Schimbarea WhatsApp de care trebuie să știe toți utilizatorii. Ce poți face acum cu ușurință

Platfoma WhatsApp se îmbunătățește. Schimbările pe care le va suferi sunt foarte importante și toți utilizatorii trebuie să le cunoască și să știe cum să le utilizeze. Acestea ne vor ajuta să nu trimitem din greșeală mesajul altei persoane, decât celei pe care intenționam s-o contactăm.

Schimbare importantă pentru WhatsApp

WhatsApp permite acum setarea unor imagini de fundal diferite pentru fiecare discuție și așa ne ajută să facem mai ușor diferența între sesiunile de chat. Așadar, WhatsApp extinde opțiunile de personalizare disponibile în aplicația pentru mobil, permițând utilizatorilor de Android și iOS să aleagă wallpapere diferite pentru chat-urile active, acestea rămânând asociate cu contactele individuale din agenda telefonică.

Pe lângă faptul că apelurile vor înregistra o îmbunătățire estetică vizibilă, imaginile de fundal servesc și ca un indicator vizual foarte eficient, asigurând că nu trimitem din neatenție mesaje altei persoane decât intenționam.

Schimbare importanta pentru WhatsApp
Schimbare importanta pentru WhatsApp

Selecție generoasă de imagini wallpaper

Platforma oferă o selecție generoasă de imagini wallpaper, împărțite pe două categorii – dark și bright. În plus, odată ce bifezi modul de afișare dark în setările Android, aplicația comuta automat interfața și imaginile de fundal la versiunea potrivită.

O altă îmbunătățire anunțată este una minoră, dar destul de utilă. Vom avea posibilitatea de a căuta stickere folosind emoji-uri sau text, funcția de căutare returnând stickere relevante folosind sugestii de tip pop-up.

Recent, Facebook a adăugat mai multe facilități pentru îmbunătățirea experienței WhatsApp, cum ar fi funcția Disappearing Message pentru trimiterea de mesaje care dispar automat după ce sunt citite. Tot pe lista de noutăți intră și un set de filtre pentru organizarea spațiului de stocare.

Câți utilizatori are WhatsApp

Acestea pot fi găsite la secțiunea Settings / Storage and Data / Manage Storage. Spațiul de stocare folosit poate fi vizualizat în timp real, graficul ilustrând exact cât anume revine colecției de fișiere WhatsApp și cât a rămas pentru alte aplicații și fișiere găzduite în memoria telefonului.

Aplicaţia de mesagerie WhatsApp, deţinută de Facebook, a atins un prag important în februarie. Compania anunţa că două miliarde de persoane din întreaga lume folosesc aplicaţia de mesagerie.

“Suntem încântaţi să împărtăşim asta în prezent, WhatsApp numără peste două miliarde de utilizatori în lume (…) Ştim că, cu cât suntem mai conectaţi, cu atât mai mult trebuie să protejăm datele”, declarau reprezentanţii companiei deţinută de Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...