Schimbarea momentului în televiziune. Emisiunea de la Antena1 unde va putea fi urmărit Florin Călinescu

Dumitrică Roxana 14.08.2022, 17:11
Schimbarea momentului în televiziune. Emisiunea de la Antena1 unde va putea fi urmărit Florin Călinescu

Celebrul Florin Călinescu a luat o decizie de-a dreptul surprinzătoare. Vedeta TV s-a răzgândit și nu mai renunță la emisiuni, pentru că tocmai a bătut palma cu Antena 1, unde va avea un rol foarte important.

Florin Călinescu vine la Antena 1

Revenire surpriză pe micile ecrane.Potrivit playtech.ro, Florin Călinescu a semnat cu postul de televiziune Antena 1, așa că, din această toamnă, fosta vedetă de la „Românii au talent” poate fi văzută la „iUmor”, în rolul de jurat.Producătorii emisiunii, care a ajuns la sezonul 13, au păstrat ideea de patru vedete la masa juriului, Florin Călinescu fiind unul dintre aceștia. Dezvăluirea a fost făcută într-un clip distribuit deja pe rețelele de socializare.

„Fazele care te dau pe spate și te amuză la maxim, se văd, în curând, în sezonul 13, iUmor”, este mesajul transmis pe contul de Instagram.

 

Cand incepe noua emisiune a lui Florin Calinescu. Se vede de trei ori pe saptamana la Prima TV

De ce a plecat de la Prima TV

Cât despre încetarea colaborării cu Prima TV, Călinescu a explicat următoarele lucruri: „Este un șef destul de dificil și nu știe exact ce vrea. Nu mai vrea formatul pe care l-a făcut anul trecut și și-a dorit să experimenteze mai multe formate și ore, de la matinal până în weekend, însă niciuna nu i-a fost pe plac. A schimbat și reîmprospătat echipa, însă nu s-a decis asupra unui format”.

Anterior, vedeta TV postase pe internet un mesaj în care dezvăluia că se retrage din televiziune. Potrivit spuselor sale, a cântărit foarte bine decizia. Totodată, Florin Călinescu a precizat că are în plan mai multe proiecte în mediul online, mai precis pe YouTube, Instagram și TikTok.

„Televiziunea a murit. Trăiască internetul! Mi-a trebuit un răgaz să înţeleg ce înseamnă treaba asta. În câteva zile vin cu adrese de iutub, insta şi tictoc. Şi p-ormă, cu conţinut”, relata actorul într-un mesaj postat pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe