Schimbarea majoră pe care o face Teo Trandafir. Ce apare acum la TV, anunțul momentului

Nicu Stan 28.02.2022, 18:47

Care este schimbarea majoră pe care o face Teo Trandafir. Ce apare acum la TV, anunțul momentului. Două vedete îl vor înlocui pe Bursucu la Teo Show. Teo Show este una dintre cele mai iubite emisiuni a televiziunii. Iată ce rol vor avea fiecare dintre noile vedete în emisiunea de la Kanal D.

Schimbarea majoră în emisiunea lui Teo Trandafir. Ce se întâmplă la Teo Show

Cea mai îndrăgită emisiune TV de la Kanal D are parte de o schimbare importantă. Astfel, Mihai Mitoșeru și Bella Santiago îl înlocuiesc pe Bursucu la Teo Show.

Cei doi vor avea roluri diferite în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D. Mihai Mitoșeru va lua interviuri alături de Teo Trandafir, în timp ce Bella Santiago se va ocupa de rețete pe parcursul emisiunii.

Teo Trandafir, emisiune cu Mihai Mitoseru si Bella Santiago
Teo Trandafir, emisiune cu Mihai Mitoseru si Bella Santiago

Bursucu nu mai apare la Teo Show

Pe data de 27 februarie 2022 a fost ultima oară când Bursucu a apărut alături de Teo Trandafir pe micile ecrane. Acesta a plecat de la Teo Show la o altă emisiune, însă tot în Kanal D. Având în vedere schimbarea, producătorii au găsit soluția: înlocuirea lui cu Mihai Mitoșeru și Bella Santiago.

Mihai Mitoșeru a mai prezentat emisiunea alături de Teo Trandafir, însă atunci când Bursucu lipsea. Acesta va avea rolul de co-prezentator și va fi văzut de luni până vineri, pe micile ecrane, însă de la orel 15:00 la 17:00.

Ce va face Bella Santiago la Teo Show

„Când e vorba despre un interviu serios, mă lași pe mine, apoi vii tu”, a spus râzând Teo Trandafir către el.

În același timp, Bella Santiago, fostă concurentă la Bravo, ai stil!, se va ocupa de rețetele din emisiune. Astfel, în fiecare ediție, ea îi va surprinde pe telespectatori cu un nou preparat culinar.

Unde apare Bursucu

„Ea cântă și e frumoasă, ea gătește, are talentele ei”, a spus vedeta despre fosta concurentă Bravo, ai stil.

Deși pleacă de la Teo Show, Bursucu nu dispare de la televizor. Acesta va avea rolul de prezentator la matinalul de la Kanal D, „Dimineața cu noi” alături de Viviana Sposub și George Tănase.

Bursucu, despre noua lui emisiune

„Mă simt privilegiat să am această misiune zilnică, aceea de a-i face pe cei de acasă să înceapă ziua cât mai bine. Cum te trezeşti dimineaţa aşa îti va merge până seara, aşa că vom face în aşa fel încât zilele să le fie telespectatorilor mai frumoase, râsul mai sănătos, iar veştile cât mai utile!

Îmi doresc să aflăm împreună cum să ne facem viaţa mai frumoasă, mai relaxată. E un proiect în care cred foarte mult, o nouă etapă în cariera mea şi abia aştept să mă întâlnesc cu telespectatorii matinali”, a spus Bursucu.

Urmăriți Impact.ro și pe