Schimbare majoră în viața Crinei Abrudan. Ce decizie importantă a luat fosta prezentatoare sportivă. „Mă face să fiu mândră de mine”

Ionuț Vieru 29.01.2023, 09:41

Crina Abrudan a ajuns la frumoasa vârstă de 45 de ani, iar vedeta se menține într-o formă de invidiat. A fost nevoită să renunțe la câteva elemente pentru a-și menține silueta, sportul fiind nelipsit. Care este secretul Crinei și cum reușește să să păstreze în cea mai bună formă la această vârstă?

Secretul Crinei Abrudan pentru o siluetă de invidiat

Anul 2022 a fost unul foarte bun pentru Crina Abrudan, un an în care a făcut foarte multe schimbări, mai ales în ceea ce privește alimentația și sănătatea. Vedeta mărturisește că era o gurmandă și mânca orice, însă nu s-a gândit să-și schimbe stilul de viață, deoarece nu se îngrășa, iar toate analizele erau perfecte.

Cu toate acestea, de la începutul anului trecut a decis să facă o schimbare importantă, așa că a renunțat în mare parte la zahăr și la prăjeli. Treptat, a ajuns să mănânce din ce în ce mai sănătos, până când în alimentație ei se găseau aproape doar produse vegane. A renunțat la carne, însă nu și la dulciuri, însă le consumă rar.

„De la începutul anului am renunțat în mare parte la zahăr si la prăjeli. Habar nu am ce m-a împins să fac asta. Probabil pentru prima dată în viață am zis să mai ascult și de alții și m-am gândit că poate totuși soțul meu are dreptate când îmi spune că mănânc prea mult zahăr.

Și am luat măsuri. Apoi la grăsimi am renunțat din Postul Paștelui când pentru prima dată am încercat mâncăruri/produse vegane. Am acceptat că Postul ca alimentație este despre a nu mânca produse de origine animală și nu despre a nu le înlocui cu ceva vegan”, a povestit Crina Abrudan, pe Instagram.

Citește și: Crina Abrudan, momente fără precedent pe plajă la Mamaia. Toți turiștii s-au uitat după ea (foto exclusiv)

Crina Abrudan la 45 de ani
Crina Abrudan la 45 de ani

Vacanță de vis în Maldive cu ocazia zilei de naștere

Crina Abrudan a împlinit recent 45 de ani. Soția fostului mijlocaș de la Universitatea Craiova, Gabi Popescu, și-a petrecut ziua de naștere în Maldive. Vedeta a postat pe rețelele de socializare imagini din vacanța de vis.

„Cam așa a fost în acest an de ziua mea. O cină pe o insulă pustie, în apropierea insulei pe care stăm aici în Maldive. Un apus superb, o zi frumoasă și liniștită, plină de soare, căldură și mult turcoaz. Bun venit #45 și mulțumesc pentru toți ceilalți dinaintea ta. Vă mulțumesc mult pentru mesaje și vă doresc liniște și pace. Restul vin apoi de la sine”, a fost mesajul transmis de aceasta, pe rețelele de socializare.

Fanii i-au trimis mesaje de „La mulți ani” și au felicitat-o pentru modul în care se menține la cei 45 de ani.

Urmăriți Impact.ro și pe